Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 327 850 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Tökéletes szerkezet: az emberi láb

zeli | 2008-11-27 | 13 hozzászólás

Emberi lábMindenki használja és ki-ki a maga módján próbálja óvni, védeni vagy éppen nem is foglalkozik vele, mert hát a jó dolgokhoz könnyű hozzászokni. Különösen úgy, hogy mindig „kéznél" van, ha használni szeretnénk. Ez a lábunk. A mai rohanó világban egyre kevesebb időt szentelünk a saját testünkre, annak megismerésére, megértésére és megóvására. Nemrég a honlapon elindult egy sorozat a futócipőkről és ha már úgyis futócipő teszteket olvasgattok, akkor talán hasznos lehet egy kis elméleti háttér, avagy mire is húzod fel a futócipődet.

Az Achilles-íngyulladás okai és megelőzése

pen | 2006-07-17 | 14 hozzászólás

(Bruce R. Wilk cikke alapján)
Neked sem a trójai háború ugrik be elsőre ha meghallod Achilles nevét? SmileTe is érezted már futóedzések másnapján a nyilalló fájdalmat a sarkadban az első reggeli lépéseknél? Akkor Neked is ajánljuk cikkünket az Achilles-ín gyulladásának okairól és a megelőzés módszereiről.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke