Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 182 392 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Nem működött New Yorkban a mobilos futó követés

pen | 2011-11-10 | Nincs hozzászólás!

Idén sem működött rendesen az a mobiltelefonos alkalmazás, melyet a New York City Marathon szervezőgárdája kínált a szurkolóknak. A program alaposan próbára tette a felhasználók türelmét, valós idejű információt viszont alig volt képes szolgáltatni a versenyzőkről. 

Mizuno Wave: csillapítás és stabilitás magasfokon (X)

pen | 2011-05-12 | Nincs hozzászólás!

A Mizuno Wave technológia a csillapítás és a stabilitás harmonikus egységét kínálja a futók számára. A Wave technológiával készült cipők tervezésénél a különböző stílusú futókra is gondoltak a mérnökök, amikor számítógépes modellezéssel meghatározták a futócipő középső talprészébe beépítendő csillapítást és stabilitást szolgáló anyagok mennyiségét és pontos elhelyezkedését.

Futócipőtervezés egy kicsit részletesebben (X)

pen | 2008-03-17 | 2 hozzászólás

Sokat olvasunk arról, milyen újabbnál újabb futócipők és futóruhák kerülnek a boltokba, amelyek már szinte helyettünk futják le a távot..  A furcsán csengő technológiák nevei mögötti tartalomról azonban nem sokat tudunk. Nos, az érdeklődőknek íme egy kicsit részletesebb bevezetés az Adidas cipőtervezési és tesztelési módszereibe valamint a ForMotion technológiába.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke