Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 51 170 864 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Közel 2000-en sportoltak a jubileumi E.ON Délibáb Sportfesztiválon

Bozót | 2013-07-17 | Nincs hozzászólás!

Ugyan nem az előző évek rekkenő hősége fogadta július 13-án, a Délibábon induló kerékpárosokat, gyalogosokat és futókat, de így is 24 fokban, és napsütésben vághatott neki a távoknak a közel kétezer induló. A félmaratoni távon Beda Szabolcs és Erdélyi Zsófia lett a győztes. 

Délibáb futás: Kánikulai sportfesztivál a Hortobágyon

pen | 2011-07-10 | 2 hozzászólás

38 fokos kánikula várta a rekord létszámú nevezőt a 8. E.ON Délibáb Sportfesztiválon. A félmaratoni távon Beda Szabolcs és Rozsnyai Lilla győzött.

6000 liter víz és iso a Délibáb futás frissítőasztalain

pen | 2011-07-06 | Nincs hozzászólás!

Július 9-én a Hortobágyon zárul a BSI tavaszi-nyári futószezonja a 8. E.ON Délibáb Sportfesztivállal. Az eseményen a félmaratoni, valamint a 14 és 7 kilométeres futótávok mellett 56,8 és 28,6 kilométeres Mountain Bike Maratonon és Bringatúrán, illetve 22,7 és 7 kilométeres teljesítménytúrán állhatnak rajthoz az indulók.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke