Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 508 981 km-t sportoltatok

Címketalálatok

További veterán sikerek: Ajkler aranya és Kurunczi világcsúcsa

Bozót | 2014-03-28 | 6 hozzászólás

A Budapesten a Syma csarnokban zajló Veterán Atlétikai VB egyik magyar sikere a mostani alkalomra visszatérő egykori élsportoló, Ajkler Zita nevéhez fűződik. Zita a 35-40 korosztályban hármasugrásban lett bajnok, pénteken pedig távolugrásban szeretne hasonlóan szerepelni. 

A hármasugrás olimpiai bajnoka is indul a Gyulai Nagydíjon

Bozót | 2013-06-28 | 1 hozzászólás

Gyulai IstvánChristian Taylor, a férfi hármasugrás olimpiai és világbajnoka is indul július 10-én a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjon. A 23 éves sportoló "hűséges" szereplője a Gyulai emlékversenynek, ugyanis a 2011-es első viadalon - még "csupán" amerikai bajnokként -, s tavaly - már a vb és az ötkarikás játékok aranyérmeseként - is ott volt Puskás Ferenc Stadionban. Egy éve 17,30 méterrel nyerte a versenyt.

Atlétika: Új világcsúcs hármasugrásban

pen | 2011-02-22 | Nincs hozzászólás!

Teddy Tamgho 17,91 méteres új fedettpályás világcsúccsal nyerte meg a férfi hármasugrást az Aubiere-ben rendezett francia bajnokságon. A 21 éves atléta a tavalyi, dohai világbajnokságon felállított saját rekordját döntötte meg egy centiméterrel. Tamgho szabadtéren minden idők harmadik legjobb ugrója 17,98 méteres eredményével.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke