Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 601 239 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Valóban rendezhetünk úszó VB-t?

Bozót | 2012-11-21 | Nincs hozzászólás!

MÚSZ logoGyárfás Tamás elnök szerint a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) megpályázhatja a 2021-es világbajnokságot. E szándékot az után erősítette meg az MTI érdeklődésére, hogy közlése szerint a kormányzat hivatalos levélben értesítette a MÚSZ-t: támogatja, hogy Budapesten egy világbajnokság rendezésére is alkalmas uszodakomplexum épüljön a lágymányosi Tüskecsarnok mellett.

Úszás: Négy számban rajtol a VB-n és érmet szeretne Cseh László

pen | 2011-07-15 | 1 hozzászólás

Cseh László 2010Vasárnap utazik el a magyar válogatottal Sanghajba, a „vizes" sportok világbajnokságára Cseh László, aki az eddigi négy VB-szereplésével már amolyan „veteránnak" számít csapattársai között. 

Úszás: Még mindig nincs gazdája a 2012-es EB-nek

pen | 2011-02-16 | Nincs hozzászólás!

úszás ?Miután Bécs visszalépett, egyelőre nincs jelentkező a 2012-es Úszó EB megrendezésére. A jelentkezők hiánya valószínűleg a világgazdasági nehézségeknek és a nemzetközi úszóversenyekhez kapcsolódó magas költségeknek tudható be. A helyzetet a LEN májusi ülésén tárgyalja majd.

Rövidpályás úszó vb, Dubai - program

pen | 2010-12-03 | Nincs hozzászólás!

dubaji világbajnokság uszodája 1December 15-én rajtol Dubaiban a rövidpályás úszó VB, ahol hazánkat 9 fős magyar különítmény képviseli majd. Már az esemény programja is elérhető. A FINA igazgatója szerint az eseményre épített hangzatos nevű "Hamdan bin Mohammed bin Rashid Sports Complex" a világ egyik legjobb uszodája.

Úszás: Magyar rövidpályás EB és vb csapat

pen | 2010-11-09 | Nincs hozzászólás!

Bemutatták a november végi rövidpályás eindhoveni Európa-bajnokságon és a december közepén sorra kerülő dubaji világbajnokságon rajthoz álló magyar csapatot. Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya mindkét viadalon több dobogós helyezést vár. A szakvezető a hétvégi, százhalombattai, szintén 25 méteres medencébe kiírt országos bajnokság kapcsán megrendezett hétfői sajtótájékoztatón beszélt erről.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke