Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 661 752 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Híres újévi versenyek és eredmények

Bozót | 2013-01-03 | Nincs hozzászólás!

Az óév utolsó vagy az újév első napján több híres futóversenyt is rendeznek ahol az elit futók is rendre képviseltetik magukat. Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Angola híres szilveszteri futásait szedtem csokorba nektek.

Tariku Bekele és Priscah Jeptoo nyert Sao Paulóban

pen | 2012-01-02 | Nincs hozzászólás!

Az olimpiai bajnok Kenenisa Bekele öccse, Tariku nyerte a férfiak versenyét a 87. alkalommal megrendezett szilveszteri futáson Sao Paulóban. A nőknél a kenyai Priscah Jeptoo volt a leggyorsabb. 

Futás: Kenyaiak futottak át a leggyorsabban az új esztendőbe

pen | 2008-01-01 | Nincs hozzászólás!

A brazíliai Sao Paulóban, a déli félteke nyarában idén immár 83. alkalommal rendezték meg a 15 kilométeres évzáró utcai futóversenyt, melynek győztese az új esztendőben ért célba. A 2008-as atlétikai évad első győzelmeit a kenyai Robert Cheruiyot, illetve honfitársnője Alice Timbilili jegyezhette.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke