Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 627 963 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Atlétika - Deena Kastor szenior csúcsa Chicagóban

Bozót | 2015-10-13 | Nincs hozzászólás!

Mint már beharangoztuk, a budapest Maraton mellett Chicago is az elmúlt hétvégén ünnepelte a futást utcai maratonnal. A verseny legnagyobb eredményét Deena Kastor szállította akinek sikerült megdöntenie az amerikai szenior csúcsot. 

Atlétika - Deena Kastor a szenior világrekordot célozza

Bozót | 2015-10-07 | Nincs hozzászólás!

KastorDeena Kastor 2005-ben a Chicago Maratonon szerezte első győzelmét a klasszikus távon, most, tíz évvel és egy gyermekkel később, ismét rajthoz áll, de célja a szenior világcsúcs megdöntése, amely jelenleg 2:28:40 és Colleen De Reuck nevéhez fűződik. 

Deena Kastor is részt vesz az USA legnagyobb női félmaratonján

Bozót | 2013-03-29 | Nincs hozzászólás!

KastorAz amerikai félmaratoni és maratoni csúcstartó, Deena Kastor is rajthoz áll az április 14-én épp 10.alkalommal megrendezésre kerülő More Magazine/Fitness Magazine Női Félmaratonon, a new york-i Central Parkban. 

Jótékonysági licit a New York Marathon előtt

pen | 2011-10-20 | Nincs hozzászólás!

A közelgő New York Marathon előtt még tart egy utolsó pillanatos jótékonysági árverést a versenyt szervező New York Road Runners. Megnéztem, mikre lehet licitálni, és hol járnak jelenleg a licitek. 

Deena Kastor esete a D vitaminnal

pen | 2010-02-15 | 6 hozzászólás

Deena KastorAz amerikai maratoni csúcstartó Deena Kastor nagy tervekkel utazott a 2008-as olimpiára. Alig 5 kilométert teljesített még csak a maratoni távból, amikor jobb lábához kapott és térdre esett. Megpróbált felállni, de nem tudott. A jobb lábában később csontrepedést találtak az orvosok. Az elvégzett vérvizsgálat azt mutatta, hogy Kastor szervezete ugyan jól el volt látva a csontok felépítő folyamataiban nagy szerepet játszó kalciummal, hiányzott viszont szervezetéből a kalcium felszívódását segítő D vitamin. „Akkor még nem tudtam, milyen súlyos következményekkel járhat a D vitamin hiánya.” – mondja most Kastor.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke