Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 869 595 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Atlétika: Sapporo félmaraton, Gold Coast maraton

pen | 2011-07-04 | Nincs hozzászólás!

Kettős kenyai győzelem született az 54. Sapporo félmaratonon vasárnap Japánban. Két óra tíz percnyi futás után mindössze két másodperccel maradt le a pénzdíjról a Gold Coast maraton győztese Ausztráliában. 

Triatlon: Boronkay Péter világbajnok, Király Kristóf bronzérmes

pen | 2009-09-13 | Nincs hozzászólás!

Négyfős magyar csapat utazott az ausztrál VB-re, Gold Coast-ra, ahonnan két érmet is elhoztak a magyar triatlonisták. Boronkay Péter a paratriatlon TRI-4-es kategóriában világbajnok lett, míg Király Kristóf a junior férfiak mezőnyében bronzérmet szerzett.Tóth Zsófi az U23-as női mezőnyben 16. lett, míg Vanek Ákos az elit férfiak között a 46. helyen ért célba.

Triatlon: Rövid magyar nyilatkozatok a vb előtt

pen | 2009-09-11 | Nincs hozzászólás!

A magyar csapat tagjai két napja érkeztek meg az ausztráliai Gold Coastra, a vb helyszínére. Az időjárás tavaszi, így az edzések és a pihenések is kellemesen telnek. A versenyzők mondtak pár mondatot a verseny előtt.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke