Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 568 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár - Blazsó Márton MTB sikere Ausztráliában

Bozót | 2014-10-27 | Nincs hozzászólás!

Vasárnap véget ért a 2014-es Crocodile Trophy. A kilenc etapból álló viadal utolsó két napján Blazsó Márton megőrizte összetettbeli ötödik helyét. A férfi elit kategória összetettjében a norvég Greg Saw vlgzett az élen 26 óra 53 perces idővel. Mögötte 52 perc 50 másodperc hátrányban zárt Blazsó.

Blazsó Márton és Dósa Eszter nyerte a Mátra Maratont

pen | 2012-09-03 | Nincs hozzászólás!

Vasárnap közel 1400 nevezővel rendezték meg a Mátra Maratont, immár tizenegyedik alkalommal. A Top Maraton sorozat negyedik, egyben idei utolsó állomásán a felnőttek hosszútávját a VKE-Nelson versenyzője, Blazsó Márton nyerte, megelőzve a sérüléséből felépülő tavalyi győztest, Buruczki Szilárdot (Merida Kőbánya TC). A felnőtt kategória női mezőnyében Dósa Eszter (Vitalitás SE – Scott – Nutrixxion) állhatott a dobogó felső fokára.

Blazsó és Dósa idén is nyerte a szilvásváradi maratont

pen | 2012-05-29 | 1 hozzászólás

A 11. alkalommal kiírt Specialized Maraton Szilvásvárad hegyikerékpár-versennyel megkezdődött pünkösdvasárnap a négyállomásos Top Maraton Mountain Bike sorozat nyolcadik szezonja. A bükki nyitányra 1233-an neveztek. A férfiak hosszútávját a tavalyi győztes Blazsó Márton, a nők középtávját a szintén ismétlő Dósa Eszter teljesítette leggyorsabban – mindketten új pályacsúccsal.

Hegyikerékpár: Blazsó és Dósa nyerte a szilvásváradi maratont

pen | 2011-05-31 | Nincs hozzászólás!

Vasárnap immár tizedik alkalommal rendezték a Specialized Maraton Szilvásvárad hegyikerékpár-versenyt, a Top Maraton sorozat idei első, sorrendben 25. állomását. A verseny három távján mintegy ezerkétszázan rajtoltak el, a férfi hosszútávot Blazsó Márton, a női közepet Dósa Eszter nyerte. 

Hegyikerékpár: Gálán díjazták a T-Mobile Top Maraton legjobbjait

pen | 2009-11-30 | 1 hozzászólás

A T-Mobile Top Maraton hegyikerékpáros versenyek 2009-es díjátadó gálájával zárult a négy állomásból álló idei sorozat. Az ünnepségen a szervezők átadták az idei összetett díjakat, a sportág honi szövetsége a csapatokat köszöntötte. A sorozat férfi hosszútávú összetett versenyt Blazsó Márton, női viadalt Dósa Eszter nyerte. A csapatok között a Cube-Csömör végzett az élen. Az év legjobb hegyi kerékpáros sportolói cimet Benkó Barbara és Buruczki Szilárd érdemelte ki.

Hegyikerékpár: Dósa és Blazsó nyerte a Top Maraton sorozatot

pen | 2009-08-31 | Nincs hozzászólás!

A sástói Oxygén Adrenalin Parkban Buruczki Szilárd és Dósa Eszter „etapgyőzelmével" fejeződött be az idei T-Mobile Top Maraton sorozat, augusztus 30-án. A Gepida Mátra Maraton alkalmával 1554-en neveztek, a hegyikerekesek 89-, 56- és 28 kilométeren álltak rajthoz. A sorozat összetett versenyében Dósa Eszter mellett Blazsó Márton bizonyult a legjobbnak.

Kerékpár: Blazsó és Dósa átvette a vezetést

pen | 2009-08-26 | Nincs hozzászólás!

Finiséhez érkezik a T-Mobile TOP Maraton sorozat, a hétvégi Gepida Mátra Maraton után kialakul az összetett tabella végső sorrendje. Három állomás után a férfik hosszútávját Blazsó Márton Bogár Gábor előtt 60 pont, míg a nők középtávját mindössze 10 pont különbséggel Dósa Eszter vezeti Módos Gabriella előtt.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke