Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 863 000 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Vizes sportok - kevés esélye maradt szinkronúszóinknak

Bozót | 2016-03-08 | Nincs hozzászólás!

A csapatverseny végeredményére kellett várni a riói olimpiai kvalifikációs tesztversenyen, hogy eldőljön, indulhat-e a második szabad program bemutatásán a magyar duó, és kiharcolja az 1-3. hely valamelyikét, ami olimpiai kvótát ér. Nem sikerült a bravúr, csak a visszalépésekben bízhatunk...

Úszás: Holnap kezdődik a vizes vb Rómában

pen | 2009-07-16 | Nincs hozzászólás!

Holnap startol a 13. vizes vb, és augusztus másodikáig tart majd. Rómában először a műugrás és a szinkronúszás versenyeit rendezik, majd pár nap múlva indul a vízilabda is. Az úszás versenyprogramja a nyíltvizi számokkal kezdődik 19-én, vasárnap. A medencés versenyek a vb utolsó hetében, 26-ától zajlanak majd.

Úszás: megkezdődött az EB Hollandiában

pen | 2008-03-14 | 1 hozzászólás

A magyar úszó válogatott vasárnap utazik el Eindhovenbe, ahol az EB a szinkronúszók számára már folyik, de az úszószámok csak jövő kedden kezdődnek. Szinkronúszóink tegnap már elkönyvelhették első sikerüket: továbbjutottak a döntőbe. Cseh László elmondása szerint most elsősorban arra kiváncsi, 400m gyorson mire lesz képes.

Pekingi Olimpia: feltöltötték az új uszodát

pen | 2008-01-11 | Nincs hozzászólás!

Utolsó fázisához érkezett Pekingben az úszó, szinkronúszó, műugró és vizilabda versenyeknek helyet adó sportkomplexum építése. A belső dekoráción még dolgoznak, de az uszodát már feltöltötték vízzel.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke