Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 937 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Nőnapi fitnesz nappal indul az óbudai szabadidősport eseménysorozat

Bozót | 2014-03-05 | Nincs hozzászólás!

Nőnapi Fitness Nappal indul március 8-án Óbudán az öt ingyenes eseményből álló idei szabadidősport-rendezvénysorozat. Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy eredetileg a legegészségesebb budapesti kerület cím megszerzését tűzték ki célul, amikor 2012-ben megrendezték az egészségolimpiát.

Edzésoffline nap az Óbudai Terepfesztiválon

pen | 2012-03-01 | 8 hozzászólás

Az idei Óbudai Terepfesztivál második napján, az Edzésoffline napon várunk minden Edzésonline felhasználót egy közös futásra, beszélgetésre, sütizésre! Gyertek és fussunk össze Óbudán áprilisban! Lesz Edzésonline sátor, közös fotó és a futók között értékes nyereményeket sorsolunk ki.  

Terepduatlon: Poór és Sipicki nyert Óbudán

pen | 2011-04-12 | Nincs hozzászólás!

Negyedik alkalommal rendeztek Óbudán terepfesztivált, benne terepduatlon versennyel, mely egyben a X2S sorozat tavaszi nyitóversenye és a visegrádi tereptriatlon Európa-bajnokság előfutama is volt. A sportág két világbajnoka, Poór Brigitta és Sipiczki Csaba magabiztosan nyerték a futamot.

XTERRA - óriási lendülettel indul a szezon

pen | 2009-04-22 | Nincs hozzászólás!

Április 18 nemzetközi mércével is jelentős dátum volt az extrém terep multisportok világában: szinte az összes kontinensen nagy versenyt rendeztek és itthon is elindult az idei X2S sorozat. Saipan (Ázsia), Rotorua (Új-Zéland), Grabouw (Afrika) és Óbuda adott otthont a terepsportok szerelmeseinek. A legnagyobb csata mind közül a saipani rendezvényen volt - egyrészt mert híres extrém nehéz pályájáról, másrészt mert indult szinte minden világsztár.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke