Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 510 051 km-t sportoltatok

Címketalálatok

MILÁNÓ MARATON – 2010. április 11.

Mira | 2010-04-16 | 14 hozzászólás

Magyarországon április 11-e a költészet napja, mit is csinálhatna egy költőnő, aki szeret futni? Maratont fut. Persze a dolog nem ennyire egyszerű, pláne nem úgy, ha két éve nem történt volna az a szörnyű dolog, s nem bénul le a lábam. Akkor csak egy éltetett: felépülni, meggyógyulni. Hogy ma azt mondhatom, újra maratonista lettem, az a futótársaknak köszönhető, aki vigyáztak rám, akik mellettem álltak, akik fogták a kezem a fájdalom pillanataiban. Emlékeztek ugye? SNAFU!!!! Soha nem adjuk fel ugye?!

Ultrafutás: Vozár Attila a 100 kilométeres olasz bajnok

pen | 2009-03-24 | 6 hozzászólás

Vozár AttilaVozár Attila, a Buda-Cash Békéscsabai AC ultrafutója, a Milánó melletti Seregnóban állt rajthoz és győzött a 100 kilométeres nyílt olasz futóbajnokságon.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke