Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 663 011 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Elkészült a Normafa rehabilitációját előkészítő hatásvizsgálat

Bozót | 2015-01-14 | Nincs hozzászólás!

Elkészült a Normafa rehabilitációját előkészítő Natura 2000-es hatásvizsgálat. A XII. kerületi önkormányzat egyebek mellett szeretné a pusztulófélben levő, műemlékvédelem alatt álló épületeket rendbe hozni, a meglévő épületeket új funkciókkal kibővíteni, hosszabb sípályák, valamint nagyobb kiterjedésű új létesítmények létrehozását azonban nem tervezik - erről Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere beszélt kedden újságíróknak.

Már nincs törvényi akadálya a Normafa Park fejlesztéseknek

Bozót | 2013-10-01 | 3 hozzászólás

Az Országgyűlés elfogadta a Normafa Park fejlesztését lehetővé tevő törvényt. A 238 igen, 38 nem szavazattal és 4 tartózkodás mellett elfogadott jogszabály a kormány szándéka szerint megalapozza egy európai színvonalú sportkomplexum kialakítását, de nem változtatja meg országos érvénnyel a természetvédelmi, erdővédelmi és építésügyi szabályokat, csak kifejezetten a Normafa területére enged eltérést.

Normafa Futócentrum Terepfutás - beszámoló

Bozót | 2012-11-15 | Nincs hozzászólás!

Az őszi szezon utolsó Gyaloggaloppos versenye Budapesten, a Normafánál került megrendezésre. Az időjárásra és a terepviszonyokra ezúttal sem lehetett panasz, kellemes, napsütéses, kora őszi időben volt része az indulóknak, a pálya pedig szinte teljesen száraz volt.

Futás: Idén elmarad a Hegyvidék Félmaraton és a Női Futónap

pen | 2009-03-11 | 8 hozzászólás

A BSI versenynaptárján talált információk szerint idén nem rendezik meg az eredetileg április 26-ra meghirdetett Hegyvidék Félmaraton és Váltóversenyt a Normafán. Elmarad a május 16-ára szervezett Női Futónap is a Városligetben.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke