Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 982 447 km-t sportoltatok
Sportolás

Biciklik

anett116 | 2011-06-29 18:50:35 | 2 hozzászólás

Sziasztok!!!

ÁÁÁ ma jártam a Hervisben és olyan jó bicikliket láttam, na. Igazából nekem egy olyan bringára lenne szükségem, ami  mind hegyre mind pedig kemény, forró betonra is tökéletes. Kinéztem magamnak egy x-fact-os biciklit.... A váltók, meg úgy minden olyan szép és remek volt, alig bírtam elmenni onnét...

Ezt a blogot azért írom, hogy véleményeket kérjek ezekről a biciklikről, azoktól a "tulajdonosoktól", akik ilyennel már tekertek. Megéri-e 40 vagy esetleg 60-ért kiadni erre összeget? 

Jól tudom, hogy nem a pénz számít ilyen téren sem, mint pl. az autóválasztásban sem, de azért, ha esetleg tudtok valami olyan márkájú bringákat mondani, amikről van tapasztalatotok, és az én céljaimat a leírottaknak kielégíti és ráadásul olcsóbb is, akkor legyen oly szíves és írjon ide ! :) 

Minden véleményt, tapasztalatot esetleg kritikát szívesen meghallgatok, és örülnék is ha lenne!

Szép napot, ill. estét, és jó sportolást mindenkinek!

2 hozzászólás

mjoci 4691 napja
mjoci képe

Én nem tudom, hogy mennyire megbizhatóak azok a bringák, de én a helyedben körülnéznék bringásboltokban.

Bendeguz85 4691 napja
Bendeguz85 képe

Szia,

Nekem egy X-Fact 3.1-em van. Nemrégiben vettem, azóta belepakoltam cirka 500 km-et vegyesen terepen és aszfalton.  Néhány módosításon átment, hogy jobban kézreálljon, de az alapgép is elég pöpec. A váltók beállításával mondjuk elszöszöltem egy kicsit, de azóta teljesen jól működik.

Én amit lecseréltem:

gumi: a gyári az inkább földútra való, nekem meg inkább erdőbe kell ez a gép

kormánycső: egy kicsit szélesebbet raktam fel, a gyári pedig felkerült a munkábajárós gépre

markolat: vékonykának ítéltem, szóval lecseréltem egy olyanra, amit rendesen meg lehet markolni

pedál: mivel egyszer már egy műanyag pedál ablakot nyitott a lábamba, ezért ez volt az első amit levettem, azóta mondjuk felraktam a munkábajárósra, mert normál igénybevétel mellett jó, de kemény terepre nem vinném.

 

Mindent összevetve csak ajánlani tudom, mert a jól variálható áttételnek köszönhetően simán kitekerhető vele a 28-30-as utazósebesség, de nem okoznak gondot a nagyobb dombok sem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!