Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 050 547 km-t sportoltatok
futókalandjaim

nyári élmény

Fredi Kacsa | 2011-12-02 09:44:55 | 9 hozzászólás

Amikor semmi sem jó, amikor átnéznek rajtad, senki sem vesz észre, meg sem hallanak, vagy hülyének néznek, nem csörögnek rád, és nem ír senki, baj ha süt a nap, ha esős az idő vagy borús, túl meleg van, vagy túl hideg, nincs kedved enni, nem vagy szomjas, nem jó a rejtvény, sz.r a könyv, nem érdekel a net és nincs kedved vacsorát csinálni, amit csinálsz azt meg nem eszik meg....

Nem kell a futás sem.....de mégis csak mész a cipődért, automatikusan keresed a nadrágot, csakis feketét és fekete pulcsit hozzá. A tükörből egy sápadt, nyúzott idegen néz vissza, áááá úgyse fog menni, hulla fáradt is vagy........minek.

Aztán mégis elindul a lábad, érzed az izmod, megy egyik a másik után, zakatol a zene, jó hogy egyedül vagy, nem is érdekel senki és semmi, csak a levegő ki és be, látod a már két hete learatott búzamezőt, a hajléktalan frissen borotválva tiszta tekintettel néz rád, az autós elenged a kereszteződésnél, az építkezésnél nincs sár, egy kisfiú biciklizik a járhatatlan alagúthengerben. A tónál a horgász hátra sem néz, a kockaövek engedelmesen igazodnak a lépteidhez, a fák neked hajladoznak az enyhe szélben, a bogarak eltűntek, nem zargatnak, az erdő felé vezető utálatos kis dombon már muszáj pörögni míg nincs már erő a kezeidben, az erdő alatt már figyeled melyik szakaszon lehet gyorsítani, levegő ki és be, nem is kell több, semmire sem gondolsz, átugrálod a pocsolyákat, a kutyások irigyen figyelnek. 

Hazafelé a tóban tükröződő naplemente a jutalmad.

És még valami! Otthon a lányod a kezedbe nyomja a Szuper Titkos "Érzelemfüzetét" -amire eddig még csak rá sem lehetett nézni-

Anya, olvasd el az utolsó bejegyzést, hátha jobb kedved lesz tőle!

Lett :)))

(a futócipőm még mindig a barátom)

9 hozzászólás

szelidlendulet 4542 napja
szelidlendulet képe

Nagyon jó volt elolvasni!!!! Köszönöm!!!!!!!

Gigom 4542 napja
Gigom képe

Na, valamilyen "ilyen" állapotban voltam a nyáron, amikor futni kezdtem kb. 4x500 méterrel... Azóta is előfordult néhányszor, és a kezdeti menekülésből lassan futás lett, ami tényleg segített. Köszi, hogy megírtad :)

gbea 4542 napja
gbea képe

A futás mindig ad valamit, valami jót. Tetszet az írásod! Köszönöm!

gbea 4542 napja
gbea képe

Akarom mondani "tetszett"

maci100 4542 napja
maci100 képe

Hát igen ez tanulságos írás.Afutócipőd mindig a barátod lesz,ha felveszed és elindulsz akkor már nem a munkahelyi problémák,az undorító média,vagy a buta emberek viselkedése lesz a fejedben.Csak Te leszel és a szabadság érzése igaz másnap minden kezdődik elöröl,de újból jöhet a futócipő!Jó kis írás!Köszike!

HarcsaBarna 4541 napja
HarcsaBarna képe

köszönöm... van ezzel  igy más is néha...

donitimi 4541 napja
donitimi képe

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tényleg nagyon jó írás. Totál átérezhető. Jó, hogy megírtad és milyen jól megfogalmaztad. Gratula.

empirke 4539 napja
empirke képe

Ez a drogunk...

:-) Írj még, ha jön az ihlet! Jó olvasni!!!

Fredi Kacsa 4539 napja
Fredi Kacsa képe

Köszi, hogy benéztetek és a bíztatást is :)))

Szerencsére nem vagyok mindig ilyen depis, majd azt is leírom ha jön az ihlet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2013-06 hó (1 bejegyzés)
2013-03 hó (1 bejegyzés)
2012-12 hó (1 bejegyzés)
2012-10 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2012-03 hó (1 bejegyzés)
2012-01 hó (1 bejegyzés)
2011-12 hó (1 bejegyzés)
2011-11 hó (1 bejegyzés)