Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 454 363 km-t sportoltatok
Újrakezdés
Hát ezt nem hiszem el...
zakka | 2006-10-11 19:11:01 | 7 hozzászólás

Ilyen is csak velem történhet. A kísérőm lebetegedett, tüszős mandulagyulladás, 39 fokos láz, ráadásul fertőző. Egyértelmű lenne, hogy maradjon otthon az ágyikójában és iszogassa a teát. Ennek ellenére jönni akar. Illetve akart. Ugyanis "meggyőztük", hogy ne jöjjön. És most rám (is) haragszik. Tetézi a problémát a következmény, hogy most épp nincs kísérőm, és holnap már utaztunk volna, szombaton pedig úszom. így egyedül kell majd úsznom, ráadásul agyilag is ki kell tisztulnom, ami a ma esti történések miatt kemény lesz. Az már csak "hab lenne a tortán", ha anyagilag is buknék egy csomót, ha nem sikerül visszamondanom az ő szállását és vonatjegyét.

Hm, végülis a tavaly tavaszi 15 km-t is "egyedül" úsztam, bár akkor az első számú lehetséges "kísérőm" nem is szándékozott elkísérni, így két másik bátor úszóval vágtunk neki a hosszoknak, ez pedig most is meglesz, plusz a hivatalos szervezők, úgyhogy nem leszek elveszve. 

Mindenesetre nem így akartam. Ilyen is csak velem történhet...

7 hozzászólás

sepi 6455 napja
sepi képe
Hajrá Zakka!! Toljad keményen!!!!
Nyúl 6455 napja
Nyúl képe
Sepi, megesik az ilyen... öröm lehet az ürömben, hogy legalább Te megúsztad a betegséget és egyáltalán el tudsz indulni. Hozd ki a lehető legjobbat ebből a hátrányos helyzetből, meglásd minden renben lesz! Szorítok, hogy sikerüljön. Úristen, ennyit tudsz úszni... (csak néz ki a fejéből szmájli)
sepi 6454 napja
sepi képe
Velem ugyan nem, de zakkával annál inkább:-)
zakka 6454 napja
zakka képe

Köszönöm, de most már lazábban veszem a helyzetet, szó szerint aludtam rá egyet. Illetve másfelet, a vonatutat is beleszámítva. :-) Zalaegerszegről írok, egy koleszban szálltam meg, és beengedtek a helyi internetlaborba. Szerencsére kibékültem a kísérőmmel, az én hangulatom is jó, és a szállást is csak egy főre kellett fizetnem, noha kétfős szobát kaptam. Az uszodát már megnéztem kívülről, az is és a város is szép. :-) Csináltam pár fotót, de innen még nem tudom feltenni őket, majd otthon, vasárnap este, a többivel együtt. 

<>Nyúl: Igen,  egészséges maradtam, de azért nyomom magamba a C-vitamint és a keskenylevelű kasvirág kivonatát cseppek formájában. :-) 
pen 6454 napja
pen képe
Nagy kalappal holnapra! Szurkolok! :o)
Amatőr 6454 napja
Amatőr képe
Okosan, tudatosan, lazán csináld! Óriási teljesítményre készülsz, minden elismerésem! Szurkolok ezerrel!!! :)
atom 6453 napja
atom képe
Hajrá zakka!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2010-08 hó (1 bejegyzés)
2010-04 hó (1 bejegyzés)
2010-02 hó (8 bejegyzés)
2007-02 hó (1 bejegyzés)
2006-10 hó (3 bejegyzés)
2006-09 hó (1 bejegyzés)
2006-08 hó (1 bejegyzés)
2006-07 hó (8 bejegyzés)