Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 003 810 km-t sportoltatok
Madár

Ironman

Madár | 2010-08-26 20:39:46 | 9 hozzászólás

Ez az első próbálkozásom, de úgy érzem ezt le kell írnom. Ironman lettem! Tudom, hogy közületek is lesz még aki nekivág ennek a hosszú útnak. Végig kell és lehet csinálni. Én 40 évesen keztem el futkosni. Amikor elértem a 9 km-es álomhatárt teljes extázisban voltam. De jött Gyula és nőttek a távok és a célok. Félmaraton, 30 km, maraton, piros 85 futva. Ezekre 8 hét alatt készültem fel. Ekkor éreztem meg a hosszú terhelések ízét. De Gyula megcsinálta az Ironman-t. Egy problémám volt, hogy nem tudtam úszni. 43 évesen aztán rászántam magamat. Orosz Andreánál jelentkeztem ,hogy megszeretnék tanulni úszni. Kis medencében kezdtük a fejemet fogva 4-5 éves gyerekek között. Egy év ment rá a felkészülésre. Aki elhatározza, hogy elkezdi az töltse le az edzésnapló 20 hetes edzés tervét és tanulmányozza. Aztán üljön le a családdal és beszélje meg velük. Egyet nem szabad elfelejteni az Ironman csapatmunka. Egyedül nem megy. Az edzés határozza meg a szabadidődet, sokszor a családi programodat. Segíség kell a versenyeken és a hosszabb edzéseken. Nem beszélve a nagyatádi bíztatást. A verseny maga a csoda. Félelmetes volt, ahogy a gyékényesi tó várt minket. Reggel 7-kor az ágyú erdördült a Vangelis zenéje bömbölt, az adreralin tombolt. 430 ember vetette magát a ködös ismeretlenbe. Elkezdődött, de hol van még a vége? Aztán telt az idő és vele fogytak a kilóméterek. Az ember már nem teker hanem fut, majd jött a te pillanatod. Előtted a célkapu , oldalt a szeretteid, barátaid és ismeretlenek akik mind neked szurkólnak. Sikerült!!! Az edzés munka a lemondás meghozta gyümölcsét. Együtt sírtunk és nevettünk, mert megcsináltuk mi együtt. Gratulálok minden indulónak. Aki meg kedvet kapott annak kitartást.
Üdv mindenkinek: Madár    

9 hozzászólás

stojesz 5000 napja
stojesz képe

Fogadd őszinte gratulációmat!

Remélem jövőre megízlelem milyen érzés ebbe a csapatba tartozni!

Madár 5000 napja
Madár képe

Köszönöm és kívánom, hogy sikerüljön.

monique 5000 napja
monique képe

gratula! baromi komplex egy dolog ide eljutni, az biztos. főleg h most tanultál meg úszni is! szóval extra gratula.

prókátor 5000 napja
prókátor képe

Nagy vagy ! Gratulálok!Hatalmas teljesítmény! Én tudom kprobáltam már a Balaton átúszást többször,körbe tekertem a Balcsit, idén megfutottama maratont most készülök a másodikra. ja és 46 vagyok. Szóval tudom milyen lehetett illetve még nem.csak sejtem.Úgy hogy nagyon büszke lehetsz amir elértél ennyi idősen!!! Gratula!

igyalis 4999 napja
igyalis képe

Gratulálok!!!
Tök jó időt is mentél.
Én is az idén váltam vassá, bár két órával később...

Mike01 4999 napja
Mike01 képe

Fu, nagy gratuala, azt hiszem nem mondok nagy titkot azzal, hogy sok embernek ez a tavoli celja, legalabb 1x. Szep volt.

picikata 4999 napja
picikata képe

Ilyen amikor egy álom beteljesül...amikor minden porcikájában érzi az ember az
AKARAT és a KÜZDÉS DIADALÁT!!!
Szép csapatjáték volt!
GRATULÁLOK MADÁR!!! :)

Madár 4999 napja
Madár képe
Köszönöm mindenkinek a szép szavakat. A legjobb az volt az egészben, hogy a versenyt végig élveztem és nem szenvedtem.Én a pulzusomat néztem nem a sebességet. A bicigli 135-ös, a futás 145-ös átlagpulzussal ment végig. A tarkó hűtését mindenkinek ajánlom nekem tutira bejött. Körönként rakott a Nejem jeget a légiós sapka utólág rávart tartójába. A végén 138-as volt a pulzusom úgy, hogy nem lassultam. Üdv Mindenkinek: Madár
szaszit 4999 napja
szaszit képe

Gratulálok Peti!

Szépen egyenletesen haladtál, és a futást is jól bírtad. Ilyen frissítőcsapattal azért könnyű:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!