Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 279 464 km-t sportoltatok
kifutok a világból
Eurovelo 6
szami | 2009-10-04 16:08:42 | 1 hozzászólás

Ma kézen fogtam apát, és elmentünk egyet tekerni. Gondoltam én, hogy megnézzük, merre kering kicsiny környékünkön az eurovelo 6-os kerékpárút. A csepelről szszmiklósra átvezető részét már ismertem, mert egy időben állandóan a Rév sor környékén bringáztam, és ott végig ki vannak rakva a táblák.

Ennek örömére mi Ráckeve felé vettük az irány, legalábbis azt mondták a nagyokosok, hogy arra visz tovább az út. Egy darabig nem is volt semmi gond, azon kívül, hogy míg a Rév soron jól észrevehetően, aránylag sűrűn vannak kirakva a bicikliutat jelző táblák, addig a műút másik felén kész katasztrófa. Csak megy az ember egyenesen, és filózik, hogy most elnézte a táblát, vagy nem is volt, vagy mi van. Ugyanis tábla csak a kanyarodási pontokon van. Amíg egyenesen kell menni, addig nem pazarolnak táblát, az ember meg csak gondolkozik, hogy most akkor én vagyok a hülye, vagy erre visz az út?  Végül csak egyszer sikerült eltévednünk, de aztán rájöttünk a szisztémára, és a reményeink is valóra váltak, hogy nem loptak el egy táblát sem az útról. :o)

Legközelebb tovább jutunk, csak több idő kellene rá. Most annyi volt csak, míg az aprónép aludt, és a nagylány vigyázott rájuk.

1 hozzászólás

MungDaal 5353 napja
MungDaal képe
... eurovelo 6-os kerékpárút :))) Becsüld meg!
Errefelé egymást hágják a kátyúk, mióta cica suliba jár, és én sötétbe sportszeretek,
nos azóta a bringát hanyagolom.
Kicsit nem figyelsz ééésss, kikapja a kezedből a kormány! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2009-10 hó (3 bejegyzés)
2009-09 hó (4 bejegyzés)
2009-08 hó (8 bejegyzés)
2009-07 hó (7 bejegyzés)