Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 311 865 km-t sportoltatok
kifutok a világból
Beszámoló
szami | 2009-09-07 10:50:59 | Nincs hozzászólás!

Első körben nagy gratula minden Nike-snak. LaughingMerő "irigység" a lelkem, nekem még csak álom, hogy egyszer ennyit le tudok futni egyben. A jövő évire már én is szeretnék elmenni, talán sikerül.

Második körben gyors beszámoló a szaladgálásaimról:
A vasárnapi (úristen, ez még aug. 30-ai) futkározásra a szomszéd is elkísért, igaz az uccsó körbenő ráhúzott még egy tókört, én feleztem, mert láttam, hogy az időbe már nem fér bele, így nem kellett annyit sétálnom hazáig. Viszont 2 új rekordom is született, meglett az 5 km-m, és a tempómon is jócskán javítottam, kb fél percnyit.
A keddi futást már nehezebben bírtam, egyedül mentem, kicsit nehézkes is volt a 7 perc futás, de végül sikerült, újabb 3 mp-nyit faragtam a tempón, sé rá kellett jönnöm, hogy tulajdonképpen tudnék gyorsabban futni, csak van bennem egy kis félsz, hogy akkor nem fogom bírni a végéig. Csütörtökön újabb 20 mp-et fogtam a tempón, a 8 perceket egész jól bírtam, legalábbis a 7 perchez képest.

Aztán szombaton nekiálltunk itthon füvesíteni, minek örömére beszerváltam egy jó kis izomlázat bal váll, és popsi környékén. Vasárnap emiatt alig mertem elkezdeni a 2x10 percemet. Aztán végül elindultam, gondoltam ha nem megy, hazasétálok, majd eltolom max az edzéstervet 1-2 nappal. És ekkor jött a csoda, simán kifutottam a 10 percet, alig fáradtam el a végére. A második 10 perc végén pedig még bele is húztam, mert éreztem, hogy bőven van még bennem szufla, az uccsó másfél percet végigsprinteltem. Igaz végül a tempómon csak 2 mp-et faragott ez, de végre kezdem elérni a 7 perces álomhatárt. 

Viszont legnagyobb bánatomra a héten mind a bringázás, mind az uszi kimaradt, de majd bepótolom. Elkezdődött a suli, és ez jó sok időmet elveszi, nem tudok délben ellógni itthonról, mert nincs itt a nagylány, hogy felügyelje a kicsik szunyáját. :( Úgyhogy más módot kell kitalálnom hogy csinálok egy kis szabadidőt magamnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2009-10 hó (3 bejegyzés)
2009-09 hó (4 bejegyzés)
2009-08 hó (8 bejegyzés)
2009-07 hó (7 bejegyzés)