Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 032 905 km-t sportoltatok
Vágjunk bele!- Újra
Szünet
bobori94 | 2009-07-07 12:25:30 | 3 hozzászólás

Sziasztok!

Sajnos, most 2 hét szünet becsúszik a futásba. Holnap nagymamámékhoz megyek, ott leszek vasárnapig, jövő héten táborban leszek. A tábor alatt viszont sokat fogok mozogni, minden nap séta és lesz egy hosszú túra is. Utána a nővéreméknél leszek, de akkor majd megpróbálok futni. Eddig a 2-3 hétig nem fogok jelentkezni, nem leszek netközelben. Esetleg a nővéreméknél írok egy helyzetjelentést.

 

Végül egy tanácsra lenne szükségem. Anyukám ragaszkodik hozzá, hogy vigyem el a futócipőmet is a táborba, majd jó lesz abban gyalogolni. De én féltem a cipőmet, nem tudom, hogy ilyesmire merjem-e használni. Addig is mindenkinek jó futást vagy épp nyaralást!

3 hozzászólás

Bozót 5418 napja
Bozót képe
Nagymamánál nem lehet futni? ;-)

Milyen táborba mész? A futócipő egyéb célokra használatában nagyon eltérőek a vélemények. Sokak szerint nem célszerű benne gyalogolni, mert a másfajta terhelés miatt jobban kopik, esetleg nem is olyan kényelmes, no és persze a drága pénzen vásárolt hipi-szupi cipőt félti is az ember. Én a kis amatőr szintemen simán használom gyalogolni/túrázni ugyanazt a cipőt amiben máskor futok....
Az is szempont, hogy milyen más cipőd van ami alkalmas a túrára?
Hauanita 5417 napja
Hauanita képe
Ha van másik olyan kényelmes cipőd, amiben tudsz túrázni, akkor ne vidd a táborba.
De egy városi sétához, ha sportosan akarok menni, nálam előfordul, hogy futócipőt veszek fel. (mondjuk általában olyat, amit már nem használok futásra, de 1-2 sétától nagy baja nem eshet)

Szerintem dönts belátásod szerint!
(Vagy ha kerülni akarod a balhét, vidd el a táborba azt a futócipőt, aztán legfeljebb nem veszed fel ;)
Kellemes időtöltéseket!!! :))
bobori94 5417 napja
bobori94 képe
Elviszem a cipellőt tartaléknak. Egy egyszerű sportcipőt viszek még, szegény eléggé megviselt, szóval ha nagyon szét akar esni akkor veszem a futócipőt. Remélem erre nem kerül sor :) (Új sportcipő beszerzése folyamatban:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2012-08 hó (2 bejegyzés)
2012-07 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (2 bejegyzés)
2009-08 hó (1 bejegyzés)
2009-07 hó (2 bejegyzés)
2009-06 hó (4 bejegyzés)