Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 310 244 km-t sportoltatok
ata73_blog
Debrecen
abencze | 2006-09-12 08:33:50 | 5 hozzászólás
Elgondolkodtam ezen a debreceni versenyen (okt.7-8), tulajdonképpen nekem tökéletes lenne időzítésileg is - a Szentendre - Bp. szezonzáró félmaratonra készülnék (bár a versenyről még nincs túl sok infóm :-(), mint életem első futóversenyére. Azt gondolom, hogy a debreceni 10km-es futás során jól feltudnám mérni a kondimat. Nem tudom a család mit fog szólni a dologhoz...:-))

5 hozzászólás

pen 6473 napja
pen képe

Hali!
A szezonzáró félmaratonról: jó hangulatú, tipikus "hullámvasút" verseny, sok emelkedővel és lejtővel. A legbrutálabb emelkedő mindjárt 1 kilinél jön, de utána van egy szép hosszú lejtő. Aztán 8 km-en át csupa fel-le. A km táblák nem túl pontosak, ez különösen a táv végén kellemetlen, mert a 21 km-es tábla után még jó 300-400 méter szokott lenni hátra. Sokak szerint a táv összesen is hosszabb, 21,1 helyett inkább kb. 21,4 km. Általában van kb. 300 induló, kevés, de lelkes szurkoló, és normális frissítés. Ha érdekel néhány verseny beszámoló, olvasd el itt (versenybeszámolók menüpont, 2003-as év, szezonzárós beszámolók):
http://racelog.freeweb.hu/

pirgelman 6473 napja
pirgelman képe
1most hívtam a marathon klubot, idén nem lesz szezonzáró fm, nem véletlenül nincs kiírva a honlapjukon. :(
pen 6473 napja
pen képe

Ó de kár! Köszi, hogy beírtad!

abencze 6473 napja
abencze képe
Azért ahhoz jó nagy mázli kell, hogy eppen a célversenyemet (ráadásul az elsőt) ne rendezzék meg:(
pirgelman 6473 napja
pirgelman képe
1

úgy látszik, nem túl szerencsés pont ősz végére tervezni a debütálást, amikor már mindenki a téli álomra készül :)

 

a futapest klub egész évben szervez 10-20 km közötti versenyeket 2-3 hetente, igaz ezek terepen vannak (ez dombokat-hegyeket és ősszel sarat jelent általában :-), de nagyon jó hangulatúak.  www.futapest.hu, bár az őszi/téli versenyek még nincsenek felrakva...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!