Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 500 138 km-t sportoltatok
civil a pályán
búék
nada(m) | 2007-09-20 23:08:04 | Nincs hozzászólás!
Újévi jókívánságokból egy évben sohasem lehet elég, gondoltam, és futottam ismét egy BÚÉK kört. Utoljára vagy 2 hónapja cselekedtem effélét, így ért pár meglepetés.
Az az én saját defektem, hogy délután még nem futottam ezen a vonalon, csak déltájban, így szépen leárnyékoltam a magam előtti területet, ami nem kevés izgalomra adott okot a nem fogok elesni témában:D
Ámde. Meglepetés volt, hogy lebontottak vagy három házat az Apáthy-szikla utáni sarkon, de ez sem érdekes.
Az viszont inkább, hogy megváltoztatták a zöld sáv vonalát? Emlékezetből próbáltam feljutni Ferenc-halomra, első keresztúton elkezdtem futni, neeem, ez túl alacsonyan van, futottam hát tovább felfelé, rátaláltam egy szimpatikusabbra (az emlékeimben élőhöz leginkább hasonlóra, de jel sehol), amin szintén elkezdtem haladni, de az volt az érzésem, hogy az meg már túl magasan van... Erre kb 150-200m után becsatlakozott a zöld alulról... (ahonnan eddig bizonyosan nem) és levitt a műútra, majd visszacsatlakoztatott a lovasos,stb-s tábláig anélkül, hogy a kerítés melletti leereszkedés benne lett volna (szerencsére a lábaimban már benne volt a szint a téblábolással és fel-alá futkosással, ami az iméntiek miatt volt).
Ez azt jelentené, hogy végre kivették azt a nem túl kellemes kerítéses-ereszkedést? Vagy csak én néztem el nagyon valamit? (de ennyire??)
Persze gyakorlott mazochistaként kvázi éhgyomorra (na jó, sikerült betermelnem egy banános müzliszeletet (amit csak ajánlani tudok, kicsit enyhébb ízintenzitású Schoko Bananen mindenféle ropogós vackokkal):D), kialvatlanul és a lábamon gyógyulóban lévő sebek védelmében aszfaltos cipőben futkároztam (ami olyan szinten bizonytalan érzéssel töltött el, hogy még felfelé is óvetosabban futottam, annyira érződött, hogy bármikor megcsúszhatok-kibicsakolhatok akárhová, nemhogy lefelé...), emellett bejátszott ez a kavarás, és némi kutyák miatti kőszedegetés-cipelés-nyugodt gyaloglás a megnemtámadás érdekében-megkönnyebbült elhajigálás, és ennek ellenére 1:54:28 lett, ami tudom, hogy nem nagy idő ezen a körön, de nekem kb 20 másodpercnyi javítás így is, ráadásul a végén úgy éreztem, hogy ha ehetnék kicsit, lenne egy terepebb cipőm, és nem sötétedne irtógyorsan, akkor simán nekivágnék még egynek különösebb láblógatás nélkül. Ez pedig - legalábbis érzésre - jóóóó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2009-03 hó (1 bejegyzés)
2008-11 hó (1 bejegyzés)
2008-05 hó (1 bejegyzés)
2008-01 hó (1 bejegyzés)
2007-11 hó (1 bejegyzés)
2007-09 hó (2 bejegyzés)
2007-07 hó (1 bejegyzés)
2007-05 hó (4 bejegyzés)
2007-04 hó (3 bejegyzés)
2007-03 hó (4 bejegyzés)