Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 094 016 km-t sportoltatok
2006-09-17
Landy | 2006-09-17 14:49:07 | Nincs hozzászólás!

Régen nem írtam már ide. Rövid mérlege a hétnek: jó kis óvodai torokgyulladás, amit sikerült a gyerektől begyűjtenem. Ennek ellenére munka hegyek, az iroda  nem áll meg, a papírhegyek nőnek.

Csütörtök kivételével minden nap tekertem, de csak a szokásost. Most vasárnapra érzem úgy, hogy egy kicsit jobb már. Köhögés még maradt, remélem már nem sokáig. Jövő héten úgyis úgy néz ki, meghalni sem lesz időm.

Mintha mindenki azon dolgozott volna a héten, hogy jó kis programot állítson nekem elő a következő hétre. Teletűzdelve sulis és ovis szűlőivel, külföldiek munkahelyi látogatásával, emiatt iroda virágokkal való dekorálásának koordinálásával. Emellett áfa, béfa, akármi, bevallási időszak, szerver lehalással, emiatt nem  működő könyvelő programmal. Igaz, ez eheti termés, de sajnos erős kölcsönhatást mutat a jövő héttel is, szóval olyan csúszásban vagyok munka terén, ami már meghaladja a szokásos normál ütememet. Pedig az sem kutya.

...és akkor a deréktáji fájdalomról még szó sem esett. Újabban egy fittball-on ülök a gép előtt, jónak tűnik, lehet, hétfőn megjelenek az óriás narancs gömbbel az irodában is.

Valójában eljutottam már a tekeréssel arra a szintre, hogy nagyon tud hiányozni, ha egy nap is kimarad. Sőt, az első pár perc után kifejezetten élvezem. :) Jövő hónap elején megint terheléses ekg, és szívuh. Kíváncsi vagyok, a dokim mit fog szólni. :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!