Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 092 870 km-t sportoltatok
Kell ez nekem?
Landy | 2006-09-10 22:15:06 | 2 hozzászólás

Őrült egy szombat volt tegnap, úgy elnyelt a háztartás, a vásárlás, alig volt valami időm. Érdekelne, mások hogyan csinálják, egyszerűen miből vesznek el időt, néha úgy érzem, csak az éjszaka marad.

Azért belefért, (belesuszteroltam :)) egy 50 perces itthoni tekerést a napba, meg egy kis teniszt, de az utóbbi csak 20percre sikerült. Terv volt még egy esti tekerés is, de a 9 órás hazatérés után már nem volt energiám felülni, inkább beültem a kádba.

Minden esetre, most megyek tekerni, mielőtt valaki kiejti a száján a reggeli szót. :) Úgy döntöttem, a lányoknál megkezdődik az életre nevelés, egyik első lépése, éhes vagy, csináld már meg magadnak.  

22:08 Mit mondjak, meg is csinálták a reggelit maguknak. Ezért tekerhettem a szobacajgán 50 percet, szalonnás tükörtojás illatban. Csúcs jó volt. :)) Hiába a nyitott ablak, a memóriám nem engedte hamar elszállni. Estére is beterveztem egy menetet, csak laza 30 percre, végül olyan jól esett, hogy 50 lett belőle. Nem nagyon figyeltem a pulzust, el sem értem a határt, olyan 98 körül tekertem, folyt rólam a víz. Mindent összevetve jó kis vasárnap volt, holnap meg megint indul a verkli. Karácsonyra kérek egy igazi biciklit :) hátha még van folyószámlám odafönt. :)

 

2 hozzászólás

Amatőr 6455 napja
Amatőr képe
Idő a család, háztartás, munka mellett? Nálunk sem sok..., sőt, de én még ne is szóljak a feleségem mellett. :)
Hajrá a sporthoz, neveléshez, edzéshez! :)
Landy 6454 napja
Landy képe

:) nehéz ügy, de valahogy majd kisakkozom. :) elvégre mások is így csinálják, mennie kell.

Köszi a bíztatást:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!