Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 092 983 km-t sportoltatok
Kell ez nekem?
Landy | 2006-09-08 17:27:35 | Nincs hozzászólás!

Hát, arról még halovány lilám sincs. Még arról sem, hogy mit is keresek itt. Valahogy ha regisztrálni kell, mindig regisztrálok. Jó, mert nem tettem a blogot publikussá, akkor csak én olvashatom. Persze, akkor kevésbé zavar, hogy tele lesz eget verő hülyeségekkel. Ha mégsem csak nekem látható, akkor mindenkitől elnézést, aki rákényszerült az olvasására. Jelentem, bármikor abba is lehet akár hagyni, a kutya sem fog megsértődni rajta. :) Embarassed Laza waw szinten fogom kezelni a dolgokat. (by HT)

Tehát: edzések, napi 50 perc szobabringa (hol is vagyok én a többiektől? :((( )

+ életmódváltás, helyesebben mondva, nagyon igyekszem, hogy ne egyek szemetet, csak olyan dolgokat, amik segítenek helyrehozni, ami elromlott. Jelenleg 85,4 kg vagyok-voltam tegnap reggel. Eredetileg voltam én már 118 is, na erre vagyok vajhmi kevéssé büszke. De voltam, az is én voltam. Le is kínlódtam már egyszer ugyanennyire, kbz, meg vissza is szedtem 109-ig újra. Mintha valami végeláthatatlan verseny lenne, összeadva ki tud többet.

Az első kísérlet olvasható Bilonka oldalán, saref címszó alatt. Két éve volt már, valamelyik nap visszaolvastam, hát, nem vagyok szent, csak hülye, hogy sikeresen visszavarázsoltam magamra a kilók jó nagy hányadát. Ahelyett, hogy nyomtam volna lefelé. Remélhetőleg most ez lesz, sokkal jobban érzem magam így, ha nem jön megint a tél (márpedig jön, csak majd most! jól szembe lesz röhögve) akkor menni fog.

A nagylányom, (13é) galád módon most sütött kolbászos szalonnás tojást, a kicsi pakolja befele (5é) nekem meg maradtak az illatok. Elég, hmhm, sz@r érzés. Mármint az illatok. A szalonnás tükörtojást nem szeretem egyébként, de hogy tudom, hogy nem is hasznos, most úgy megenném. Nem érdekes, majd kitántorgok, ha elfogyott.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!