Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 995 249 km-t sportoltatok
Két lábon, két keréken a "világ körül"

Szigeti Triatlon Váltó (félmaraton)

Littleyu | 2008-05-18 22:44:22 | Nincs hozzászólás!

Elöször is köszi Galoppnak és Manónak az oda-vissza fuvarért. Hazafelé szokatlan módon csendben voltam, fél szemmel be is aludtam. Smile
Naszóval, úgy kezdődött, hogy anno vmikor jól kitaláltuk ezt a váltót. Kedden meg olyat csapatépítettünk, hogy hú de mennyi fagyit ettünk.
Szóval Révit jól bepaliztuk, hogy ha már úgyis vizes lesz, akkor vigyen már egy váltó chipet is magával. Mágit sem kellett sokáig győzködni a bringára, hamar összeállt a kis csapat.
Reggel Révivel találkoztunk, aztán autókba be és irány a Szentendrei sziget. Mágival sajnos nem sikerül találkozni reggel, pedig szerettem volna lemenni a tóhoz szurkolni, csak nem tudtuk hogyan lehet onnan visszajönni, gyalog annyira nem volt közel. Az elsö telefonunkkor reggel épp defektet szereltek. Jobb, mintha verseny közben.
Révi még a kocsiba huppanva megkérdezte, na, vmi csapat logót a vádlinkra? Erre már "vési" is fel a filccel: FÜLÖPKE Laughing
Izgukunk, várakozunk, aztán mondják, hogy na, az úszók már a vízben. Sajnos semmi egyéb infónk nem volt. Szurkoltunk a félmaratonstáknak, aztán a triatlonosoknak is. Eleken jól meglepődtem hogy jéé, mit keres már itt? Smile
Fél 2kor hívott Tandi, hogy Mági kint van az utolsó körön. Örömujjongtam, aztán cipőcsere, készülődés. Közben megjött Pogreg, Révi és Icu is. Csikét is láttam, és még Pierre-t is ahogy átvágtatott a depón. Beálltam a váltózónába. Smoni és Vistar már integetett a túloldalról: mindjárt jön Ági Smile És egyszercsak jött. Hát én úúúúgy, de úúúúgy megörültem! Nagyon szuper időt mentél Ági, ahhoz képest, hogy mit össze izgultál az elmúlt napokban, nagyon simán végigcsináltad! Ügyesen, okosan, ahogyan kell. Jól mondta a lány a célban: Te voltál a mezőny egyik hőse Smile
Képzeljétek, még futott is, ahogy beért a depóba, hozta a chipet. Smile
Elindultam. Kapásból a depóban majdnem sikerült eltévedni (ez azért nehéz művelet, de hát Yu nem ismer lehetetlent Wink ). Pálya melltt fórumos arcok, jó volt látni Titeket! Útközben szurkolás a szembejövőknek.
A futás jól ment, nagyon kellett figyelnem, hogy ne 6 percesen belül fussak, még így sem mindig sikerült. Future a fordítónál, gyerekek, ahogy nézni tud, már attól vigyorogni kellett. Smile Kb 5 km-nél kólintott először fejbe a meleg. Nem esett jól. Sőt, kifeezetten rosszul esett. Bántam hogy a frissitönél nem vizeztem a fejem. Bezzeg a nap az sütött, a felhők meg csak dísznek voltak. 7 km fordító, minden okés. Iso, víz a fejre. Idővel remekül állok. 10 km: izomgörcs. Mindkét lábamban szép fokozatosan végig. A ford-tónaál próbáltam nyújtani, hát, mint halottnak a csók. Telefon az Elit Kommandónak (Mamba) hogy hol a táskám, és hol van benne a magnézium. Közben döcögök befele, de nagyon fáj minden lépés. Ilyen görcsöt még soha nem éreztem. Az utolsó kanyarnak nagyon megörültem, annak kevésbé, hogy még egy körre ki kell mennem. Mági szurkol Smonival és Vistarral, Révi is biztat. Kiabálok, hogy magnééééziumot keritsetek. Mambát nem látom. A célkapunál már nagyon csúnya arcot vághattam, legalábbis az tükrözödött az ott állókon. Még erősebb görcs, aztán Mamba keze a vállamon, és a magnézium lötyi. Életmentő (nemhiába Sárga Angyal Laughing ). Később esett le, hogy szénsavas volt, azért volt furi, késöbb éreztem a gyomromban is, de legalább hatott a Mg. Legalábbis úgy tűnt. Utolsó kör, ezt szugeráltam végig. Az utolsó fordítónál bekavartam a másik Mg port, hátha. Hát nem nagyon segített, hullámokban jöttek a görcsök. Ellenben az elsö körben kért eső megérkezett. Még kicsit jól is esett. Amig át nem ázott az összes ruhám. Smile Mamba 2 km-rel a vége előtt már integet, majd tolja mellettem a bringáját, úgy fut. Lydérch is megjelenik, beszélnek, telik az idő. Számolgatok, 6 percesben kellene menni a 2.30-hoz, nem lesz meg. Annyira begörcsöl a lábam, hogy a 7perces is fáj. Mind1, megyünk. Aztán 500 méterrel a vége előtt elkezd dörögni, villámlani, majd megmutatja nekünk mi is az az égi áldás. Itt már kinomban azt kiabáltam: ezaz, essél, dörögj, mééééég! Ez kell nekünk! Jeget is légyszi!!! Laughing
Na innen már minden mindegy alapon elkezdtem futni. 5:40-5:20-5:15. A kanyarban Ági egy óriási esernyővel, ő is fut be velünk. (Fut! Smile Nem is akárhogy!)
Csurom vizesen berobbanok a célba, kapok egy érmet, meg fagyit. 14 kmnél még a fagyi volt az álmom, a célban inkább egy forró zuhany. Smile De azért fini volt Smile
A többiek a sátor alatt voltak már, a vizes bulit kihagyták. Nem tudják miből maradtak ki Smile Pitzi meg is kérdezte, hogy most triatlon váltóban indultam, vagy vizes póló versenyen? Laughing
Ííííííííííííí nagy örömködés a lányokkal, Áginak úgy örültem a célban, hát megcsináltuk, még ha fájt is! Smile
Csapatfotó, gyorsan el a száraz cuccért az autóhoz, átöltözés, aztán irány haza.
Most meg pár nap pihi, és verseny egy ideig nem.

Mindenkinek gratulálok, aki ma egyéniben, vagy csapatban triatlonozott, és persze a félmaratonistáknak is!
SK, kerestelek a célban, hogy jól megveregessem a vállad, mondták hogy beértél, de nem láttalak! Jó volt a táncikálásod, igy kell ezt vidáman csinálni! Very Happy Gratula!

És köszönöm Révinek és Máginak, hog egy ilyen szuper csapat tagja lehettem! Embarassed

Sárvár 12 órás 2008 - az első :)

Littleyu | 2008-05-04 09:41:15 | Nincs hozzászólás!

Jajjj Gyerekek, én még mindig alig találok szavakat... Embarassed Rolling Eyes

Ez az elmúlt másfél nap, annyi mindent kaptam emberileg, Tőletek.
Azt hiszem nem tudok rendes beszámolót irni, ugyhogy kaptok egy összevissza Sárváregyveleget.
Péntek du.5 óra: kiderül, hogy nem kell menni dolgozni (én telefonáltam rá a fönökömre, eszébe nem jutott volna felhivni Evil or Very Mad ) 5 perc sűrű káromkodáskövetkezik, majd Révivel pikpakk eldöntjük, hogy akkor én még elérem a 7 órási vonatot, és össze is kéne csomagoljak, és húha, nevezni kéne, hát az a 2 óra vmi fergeteges logisztikázással telt. Úgy csomagoltam össze, hogy a szárítóról meg a szekrényből kapkodtam ki cuccokat, dobáltam be elöször az egyik aztán a másik táskába. Igy sikerült megtöltenem egy kis sporttáskát, egy nagyobb meg egy kisebb hátizsákot. Gyors zuhi, öltözés, és karácsonyfa üzemmódban elindultam a vonathoz. Közben gyors telefon Mambának, hogy ugyan nevezzen már be legyen szives 12 órás egyénire. Hallani ahogy kiguvad a szeme a telefonon keresztül, majd röhögés, "te nem vagy normális", aztán dejóóóóóóó, jössz. Rohanás, jegyvásárlás, táplálékszerzés, vonat. A vonaton már Mamba hiv, hogy 139-es rajtszám. Éjjel 11kor értem Sárvárra, a telefonom akkor merült le végleg mikor Pogreget próbáltam hivni hogy hogyan is találok a szállásra. (elöször becsögettem egy másik utcában a 9-es házba, biztos örültek nekem éjjel fél 12kor Laughing de legalább útbaigazitottak) Aztán Gergö integetett, keritett egy pótágyat nekem a folyosóra, és mentünk aludni. Persze marha hideg volt éjszaka, meg mindenféle kiálló rugókkal harcoltam, de azért aludtam kicsit. Reggel a meglepi, hogy mit keresek én itt. Mert Mamba titokban tartott ám Wink
Hát, mikor meglátták az egyéni rajtszámom, jöttek a "hátte nemvagynormális" és a "te tisztahülyevagy" és hasonló mondatok, jókat vigyorogtunk. A legjobban OJ beszólásai tetszettek, úúúgy röhögtem.
A terv 20 km volt. Minen ami afelett van boldogság. És persze, ha lehet, végigmenni, de ebbe bele sem mertem gondolni. Nem mertem elhinni, hogy meg tudom csinálni.
20 km után terveztem az elsö nagyobb pihit, táplálkozással, nyújtással. Ez 21-re sikeredett, mert az utolsó körben elfelejtettem kanalat szerezni az "ebédemhez". A B terv a maraton volt, 1 héten belül 2 maraton, szép lenne. Mikor meglett, a C terv az 50 km, annyi még csak megy. Hát, utána is mehetnékem volt még.
35nél és 50nél is pihentem fél órát kb, ettem (leves, pizza, bébiétel, csoki, banán) ittam, nyújtottam - amennyire ment. Közben persze szurkoltam a többieknek.

És - élményeket gyűjtöttem. Egy tarizsnyába nem is férne bele. A "kissrác" aki ott ugrabugrált, futkosott, mindenkihez becsatlakozott, akiröl nem tudtuk kinek is a fia, annyi mindenkivel futott együtt egy kicsit. (a 24 óra lefújása után megtudtuk, meg is köszöntem neki a sok szurkolást és a húzást Smile )
Zilaci és Farkas, akik ha elmentek mellettem mindig mondtak valamit. És közben vivták a saját harcukat.
Galopp, aki még ökörködött is folyton, meg persze taácsokat adott állandóan.
OJ, aki énekelt futás közben, és olyan "OJ-san" beszólogatott. Ezért szeretjük Smile
Gandika, aki ment mint akit reggel 12 órára felhúztak.
Alának, aki biztat és okosit.
Yoyooka cillagom, akiben annyi erö van, hogy honnan szedte? Aggódtam nagyon érte, de éreztem hogy meglesz az. Cillagom, megcsináltad!!!
Ursika, aki kérdezgetett közben, ö is mindig szólt, hogy okosan, és ment, és ment, és ment...
Steve, akiböl végig annyit láttam, hogy ment, és ment (és "okosan")...
Nyuszika aki a 6. óra után megkérdezte, hogy mit keresek még a pályán Laughing és a "háttenemvagynóóóórmális" amikor megtudta hogy az ottan egy egyéni rajtszám. És persze az elszomorodása a fájdalmaktól, és a nehezen meghozott okos döntése. És köszönöm az együtt futott köröket!!
Cucu, akinek fájt, de ment, és mikor ki kellett állni mert a térd azt mondta, ott volt és szurkolt. Jobbulást Nektek!
Manóka, akivel volt szerencsém pár kört együtt futni, már alig vártam hogy beálljon. És aki úgy pátyolgatta végig Galoppot és úgy aggódott!
Edythke, aki sót adott, mindenkire figyelt, szurkolt...
A "Duzzogi-sátor" az összes "lakójával" együtt, akik idönként eszembe juttatták, hogy bizony, nem vagyok normális. És persze adtak mindig amit csak kértem, széktöl kezdve vizen át a sok szeretetfelhöig.
(Tandi, azt a fejedet nem felejtem el Wink )

És Mamba, mert... mert... úgyis tudod Smile Kemény vagy és hős!!!

Révinek köszi, hogy volt kit várni du 5-re, egy fix pont. Smile És a biztatást, meg aztán a szállást, és a hazautat... Smile

És Vinca az esernyővel meg azzal a nem tudom mivel amit ott lóbált, rock & roll partyt tartva nekünk a kanyarban, és Andris Vinca rózsaszin pulóverében, ahogy twistel a kocsi mellett. Ott nem lehetett nem mosolyogni. Még én is táncra perdültem a 12. órában Laughing

És Böki, akivel az utolsó 2 órát végigküzdöttük többé-kevésbé vidáman, és toltunk 2 olyan utolsó kört, amit mondjuk 10 km verseny végén tudok a hajrában produkálni Laughing (és a szlogen: "az se normális, aki fut")

És Anna, aki egyszerüen hihetetlen számomra. Emberfeletti amit Te véghezvittél! 24 órán át a páyla mellett, figyelni Farkasra, és közben lesni az összes futót, akihez mindig mindennel oda lehet menni... Legalább akkora tiszteletet érdemelsz, mint aki végigfutott 24 órát! És olyan szépek voltatok együtt, az leirhatatlan. És még a nagyon fáradt arcon is ott volt a mosoly....

És a 24 órások, akik reggel néha zombit játszottak, aztán feltámadtak, hát amit a fiuk az utolsó körökben müveltek!
Farkas pedig a végén is úgy nézett ki, mint aki akkor kezdett el futni. Shocked (persze ilyen doppinggal, mint Anna, könnyű Wink )

Galopp pedig, ahogy az utolsó órában úgy ölelte át minden körben Manót, mint aki rácsatlakozik a töltőre, hogy legyen ereje még egy kört menni.

Zilaci, aki egyszercsak újra elkezdett mosolyogni.

Yoyooka, akinek ott figelt a könnycsepp a szemében, amikor drukkoltunk.

Hát, nekem is ott figyelt párszor. Nagyon sokat kaptam ettöl a versenytől, főleg emberileg. KÖSZÖNÖM NEKTEK!
Jövőre Veletek ugyanitt Wink

És nem utolsó sorban köszönöm a szurkoló sms-eket itthonról!

Az össztermés 64,15 km lett, ez vmi PB féle. Smile Nem sok, de hát nem is vagyok én még nagy ultrás, épp csak belekóstoltam picit. De tetszik Smile

Fúúú, remélem hogy nem hagytam ki senkit... Rolling Eyes

2013-09 hó (1 bejegyzés)
2013-04 hó (1 bejegyzés)
2011-08 hó (1 bejegyzés)
2011-06 hó (1 bejegyzés)
2011-05 hó (2 bejegyzés)
2010-09 hó (1 bejegyzés)
2010-08 hó (1 bejegyzés)
2010-07 hó (1 bejegyzés)
2010-05 hó (1 bejegyzés)
2010-04 hó (1 bejegyzés)
2009-12 hó (1 bejegyzés)
2009-11 hó (1 bejegyzés)
2009-10 hó (3 bejegyzés)
2009-09 hó (3 bejegyzés)
2009-08 hó (3 bejegyzés)
2009-07 hó (1 bejegyzés)
2009-04 hó (2 bejegyzés)
2009-03 hó (1 bejegyzés)
2008-05 hó (2 bejegyzés)
2008-04 hó (2 bejegyzés)
2008-03 hó (1 bejegyzés)
2007-12 hó (1 bejegyzés)
2007-04 hó (1 bejegyzés)
2007-01 hó (1 bejegyzés)