Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 276 753 km-t sportoltatok
Futónapló by Zorka
Ablon futás - Egy kis kényszerpihenő
zorka76 | 2006-09-19 09:54:02 | Nincs hozzászólás!


A szombati céges futás előtt lekocogtam 2,1 km-t, és végre a héten először jól esett. Nagyon felemelő érzés volt megint élvezettel futni.

Az Ablonra olyan kettő körül indultam el, és már három előtt ott voltam.  Egy magazin sátránál csináltattam testösszetétel (nem is tudtam, hogy van ilyen) vizsgálatot. Mindent rendben találtak, kivéve a súlyomat, ami viszont évek óta nem változik. Szerintük kevés, de én extrém hízókúrával sem tudom feljebb tornázni. Miután találkoztam a kollégákkal átöltöztem, és indult az ugrálás-bemelegítés. Az egyik srác az 5 km-es Fun Run-on is indult, azt végigdrukkoltuk.
A váltóban második voltam, és amikor a megint nagyon jó műsorvezető bemondta a csapatunk nevét, a váltóhelyre kocogtam. Ez azért más volt, mint a Ligetkör. Itt már másra is kellett figyelnem, és a csapatért futottam. Baj is volt, hogy az elején nagyon megindultam, így később lassítanom kellett, és a hajrá sikerülhetett volna jobban. A Love is in the Air c. számra futottam be, amit nagyon szeretek. A váltótársam, Andi, már ugrabugrálva várt, és azt hiszem nagyon hatékonyan sikerült megoldanunk a chip átadását is.
A frissítővízben úszkált pár muslinca, meg ilyen-olyan dolgok a fákról, de a befutócsomagban nagyon finom csoki volt. Amikor mindenki célba ért, letelepedtünk a ruhatár előtt a fűbe, és igen jó hangulatban vitattuk meg a mi nagy futásunkat. Két csapatot indítottunk. Az eredményhirdetés közben virsliztünk, és elismerően néztük a nyertes csapatokat. Az egyik lánynak annyira megjött a kedve a futáshoz, hogy együtt fogunk indulni a Maratonkán:-
A Business Run után még elmentem a Falk Miksa utcába galériákat nézni, és jó sokára, de tele élménnyel értem haza.

Most egy kis kényszerpihenő következik, mert feltették a fogszabályozómat és kihúzták két fogamat. De szombaton Duna-part!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2010-10 hó (1 bejegyzés)
2007-09 hó (1 bejegyzés)
2007-02 hó (1 bejegyzés)
2007-01 hó (2 bejegyzés)
2006-12 hó (1 bejegyzés)
2006-11 hó (6 bejegyzés)
2006-10 hó (9 bejegyzés)
2006-09 hó (8 bejegyzés)
2006-08 hó (6 bejegyzés)