Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 986 538 km-t sportoltatok
Egy kezdő futó gondolatai

A 2. hét után...

Westdob | 2015-07-21 17:19:16 | 1 hozzászólás

Elkezdtem a 3. hetemet, ma már 5 perceket futottam. Úgy érzem egyre jobban bírom, a sebesség se olyan tötyörgős már, érzem, hogy fejlődök. A 2. hét is kellemesen telt, szerencsére sikerült mindig aránylag korán reggel futni így a nagy meleg sem zavart. Még mindig jól érzem magam a futástól, lelkes vagyok és kitartó, alig várom, hogy megint mehessek...

Egyébként a következő edzéstervet követem, ha valaki nem ismerné: https://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem

Tudom ajánlani teljesen kezdő futóknak, nagyon jó, nem terhel le, nem veszi el az ember kedvét, bárki teljesíteni tudja. 

Ami még nagyon tetszik, hogy nagyon jól alszok mióta futok. 3 műszakban dolgozok és az éjszakás heteimben a nappali alvás mindig eléggé soványra sikeredett, 5-6 óra alvás egész héten eléggé kimerítő és bizony az idegeimen is meglátszik a fáradtság. De ma is, reggel munka után hazaértem, átöltöztem, mentem is futni, így fél8kor kerltem reggel ágyba, majd negyen 4ig fel sem keltem :) Sosem aludtam nappal ilyan sokáig és ez nagyon jó és ezért nagyon nagyon hálás vagyok a futásnak :)

1 hozzászólás

holovacz 3208 napja
holovacz képe

Szia, én is ezzel a tervvel kezdtem, és hasonlóan nagyon lelkes voltam, bár ide még nem vezettem azokat a futásokat, inkább játszásiból csináltam. :) Sokszor futok éjszakás után, sőt, mondhatni mindig futok, ha reggel hazajövök, mert hihetetlen jól tud esni, ami furcsának tűnik kívülállóknak, de sztem mi értjük egymást, hogy mi is ebben a jó, bár én nem szoktam utána sem lefeküdni, hanem csak délután, akkorra dőlök ki általában. :) Nosztalgikus olvasni olyanoktól, akik most csinálják azt a tervet, amivel én is kezdtem nem olyan régen, nincsen három éve se még... Tudom, milyen érzés, nagyon megmaradnak az emberben az első lépések és azok hangulata... Sok szép futást kívánok és sok örömet benne! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!