Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 987 833 km-t sportoltatok
Egy futóbolond feljegyzései;-)

Március 28 - Mikor lesz már vége?!?

torolt_13650 | 2013-03-28 21:06:11 | 3 hozzászólás

Hát, igen, egyszer fent, másszor lent...Ma nem esett jól a futás.

Azt azért szeretném mér az elején kimondani: nem vagyok egy gyors futó:( Csak futok a magam örömére:) Fél óra alatt eddig kb 4,8 km-t tudtam futni...

Szóval, térjünk vissza a tegnap estére...Szokásos, hazaérkezés, következő napi ebéd előkészít, futóruha, cipő felhúz és elindul...Nem volt olyan ideális az idő, mint tegnap. Nem volt ugyan hideg (0 fok körül), de fújt egy kicsit a szél, de hétvégére sajnos még rosszabbak a kilátások, így ennek is örülni kell. Úgyhogy KITARTÁS!!!

A mai futózene Ákos 2084 albuma volt...a számok kicsit több, mint 4 percesek, így nagyjából követni tudom, hogy időben hol tartok, anélkül is, hogy az órámra néznék...Sajnos, a mai futás valahogy olyan volt, hogy egyfolytában csak a dalokat számolgattam...még 4, még 3...és vége:( Valahogy nem vittek úgy a lábaim:(

DE, azért ez a futás is adott örömet, mert mikor végeztem és a GPS-re néztem, mit látok?!?! Életemben először ma lefutottam az 5 km-t 30 perc alatt!!!!

Ismét egy tapasztalattal gazdagodtam:) Nem mindig az a legjobb futásunk, amit annak érzünk! Van, amikor csak a végén döbbensz rá, hogy ma is megérte "szenvedni":)

És a legjobb, hogy holnapra a szenvedés elmúlik, csak az első 30 perc alatt lefutott 5 km élménye/öröme/büszkesége marad:)...és ez fog erőt adni a hétvégére, hogy rossz időben is felhúzzama  futócipőt:)

3 hozzászólás

holovacz 4053 napja
holovacz képe

Csak a saját tapasztalatomat osztom meg Veled, megnyugtatásképpen. :) Azért kezdtem el futni, mert beleszerettem a dologba, és hihetetlenül élveztem. Magamhoz képest egész jó időket futottam, nekem a 6-6,5 p/km fantasztikus idő volt. :) De sosem figyeltem, csak a végén néztem meg, mennyi időt mentem. Aztán elkezdtem figyelgetni futás közben, láttam mások miket futnak, és próbáltam törekedni, hogy hosszabb távon is tudjam tartani ezt az időt legalább... nem ment... egyre pocsékabb idők jöttek ki... Már nem élveztem az egészet, kb. egy héten keresztül úgy futottam, hogy semmi örömet nem okozott, állandóan az órát néztem, nem értettem, mi történik. El voltam keseredve. Aztán döntöttem. Azért akartam futni, hogy örömet okozzon, így hagytam a méricskélést a francba. Megnéztem az időt, amikor elindultam, és kíváncsiságból amikor megérkeztem. De nem érdekelt, hogy vajon most hogy futok, vagy mit futok. Csak futottam és újra élveztem. És itt jött a meglepetés. Újra jobbakat futottam. Elmúlt a görcs. Nem a jó időeredményért futok, hanem mert egész más állapotba kerülök közben és imádok egybeolvadni a természettel. A jobb időeredmények meg talán majd jönnek idővel. Vagy nem. Nekem így is, úgy is jó. Csak futhassak. :) ... Ezt csak azért írtam le Neked, hogy ne görcsölj az időn. Nem az a legfontosabb. Sok sikert! :)

torolt_13650 4053 napja
torolt_13650 képe

Köszönöm szépen, ez igazán bíztató:)

Elolvastam a blogod bemutatkozását "én és a futás":) Nagyon tetszett:) Azt hiszem, hasonló kapcsolatban vagyunk vele:)

holovacz 4052 napja
holovacz képe

:))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2016-11 hó (1 bejegyzés)
2015-10 hó (1 bejegyzés)
2013-07 hó (2 bejegyzés)
2013-06 hó (4 bejegyzés)
2013-05 hó (4 bejegyzés)
2013-04 hó (12 bejegyzés)
2013-03 hó (5 bejegyzés)
2013-02 hó (2 bejegyzés)
2013-01 hó (4 bejegyzés)