Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 054 040 km-t sportoltatok
Fuss, anya, fuss!

Fogadalmaim az 1. félmaraton előtt

katica100 | 2013-06-07 10:38:44 | 3 hozzászólás

Listázok, leírok pár dolgot a vasárnapi félmaraton előtt, hátha így, ily módon is sulykolva könnyebben be fogom tudni tartani őket:

1. Előző este max. 10-kor lámpaoltás!!!

2. A verseny előtt rendesen eszem reggel!!! (Múlt vasárnap bebizonyosodott, hogy a 3 db vajkrémes Abonett + uborka + 2 dl tej + 2 kocka csoki kombinációval nem lehet hosszút futni normálisan.)

3. A verseny alatt megállok inni!!! (Futva képtelen vagyok inni, csak fuldoklás, félrenyelés lesz belőle, ezért inkább nem is iszom verseny közben. Most viszont tudatosan figyelek majd a folyadékpótlásra.)

 

Hát, ennyi lenne... Ha valakinek lenne még bármilyen jótanácsa egy 1. félmaratonja előtt álló hobbifutó anyukának, az kérem, ossza meg velem! Köszönöm előre is.

Már csak 2-t kell aludni Vigyor

3 hozzászólás

oszanna 3989 napja
oszanna képe

Saját hibáimból levont következtetéseket tudok csak megosztani, remélem, tudok vele segíteni. :) Rajt előtt érdemes időben megjelenni, hogy legyen idő bemelegítésre, mellékhelyiségre és egyebekre. Az elejét nem szabad elrohanni, sokat kivehet az emberből az elején az a pár száz méter gyors is. Meleg időben fontos a folyadékpótlás(+Ca, Mg), a test hűtése. Jó dolog a futás, a küzdelem a sikerért, de csak egy határon belül; rosszullét esetén kis sétálás, pihenés belefér, megvár az a 21.1 km. ;) Most ennyi jutott eszembe.

Jó futást, sok sikert a félmaratonra! :)

 

Bobe 3989 napja
Bobe képe

Elöttem már mindent leírtak úgy látom. :)

Egyéb:
Jössz holnap a szigethalmi sündörgésre? Én is! Talán összefutunk! :)

katica100 3989 napja
katica100 képe

Köszönöm, Oszanna, a listát máris bővítettem!

Böbe! Igen, sündörgök holnap a 4.6-on. Majd figyellek! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!