Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 007 613 km-t sportoltatok
Átváltozás

Két hét és még mindig sérülés

Barnamedve | 2011-10-31 20:35:42 | 4 hozzászólás

Sziasztok

Éppen két hete fejdult meg a csípőm. Most pár napja már egyáltalán nem fájt és nagyon boldog voltam, hogy megint futhatok. Ma el is mentem. Egy kilométernél elkezdtem érezni halványan megint a fájdalmat. Gyorsan haza is mentem. Egy kicsikét érzem megint és biztos vagyok benne, hogyha erőltettem volna, akkor megint visszaesik. Pedig annyira jó volt. Olyan jól esett, pedig még be sem melegedtem igazán. Komolyan sosem tudtam mit is élveznek az emberek azon, hogy futnak. Már tudom. És hálát adok IStennek, hogy rávezetett erre az útra. El is határoztam magam, hogy amíg teljesen rendbe nem jön a lábam keményen kerékpározni fogok. Nem 7-8 km-ket, hanem 1 órát minimum.

A mai mérlegelésen megint egy kilóval kevesebb voltam. 103,1 kg-mot mutatott a mérleg, ezzel elértem a 11 kg fogyást. Tavaszig mindenképpen le akarok fogyni még minimum 10 kg-ot. Április 1-ig ez teljesen jól vállalható mennyiség. Aztán kőkemény felkészülésbe kezdek, a nyár folyamán több 10 km-körüli versenyen akarok majd indulni. A Szelídi tó körbefutásán mindenképp ott leszek, egy kört tuti bevállalok. Aztán majd meglátjuk. Jövő novemberre vagy meglesz vagy nem. De ha nem az sem baj. Rengeteg időm van. És már tudom, ha az ízületeim engedik, akkor 3-4 éven nelül le szeretném futni a maratont.

Sziasztok!

Még mindig sérülés....Üvöltés

Barnamedve | 2011-10-26 11:46:11 | 6 hozzászólás

Sziasztok!

Nég mindig fáj a csípőizületem. Már több, mint egy hete, még gyaloglás közben is érzem. Tegnap egy kicsikét, 100 métert kocogtam, a kisfiam biciklizett én meg mentem utána, és utána mindjárt erősebb volt a fájdalom. Kenem a Flectorral meg várok tülremetlenül. Nagyon kimennék már futni, igazi remek futóidő van. Sógorom mesélte, hogy neki több, mint két hét alatt gyógyult meg egy hasonlü sérülése. Jól nézünk ki. Teljesen vissza fog fejlődni a lábom, szinte mindent kezdhetek előről.
Az egyetlen jó hír az, hogy a fogyés nem állt meg, már 103-104 között mozog jelenleg. Hát ez van. Kajára figyelek, itthon kicsit súlyzózgatok, de nem ugyanaz. Hiányzik.

Üdv.

Tekerés

Barnamedve | 2011-10-22 21:25:50 | 1 hozzászólás

Sziasztok!

Ma délelőtt jó kis kerítésfestés várt rám, majd ezután elmentem egyet tekerni. 7-8 fok körüli, de napos hőmérséklet volt, beöltöztem alaposan. Jó erősenbekeztem, tekertem hagy dolgozzon a combom. Aztán tíz perc után már sikerült jól leizzadni és ahárom réteg ellenére fáztam. Biztos azért, mert sokkal gyorsabban haladtam mint futásnál, ugye és a menetszél hideg volt. Fel is  kuncogtam, mert eszembe jutott az a vicc, amikor az arab megy a sivatagban a hőségben a tevéjén, amikor elhúz mellette egy lovas. Gyorsan megkérdezi tőle, nincs melege ebben a nagy hőségben? Nincs, feleli a lovas, mert olyan gyorsan haladok, hogy hűt a menetszél. Na barátunk is nekiáll, hajtja a tevét a sivatagban mint a bolond, szegény jószág fut egy darabig az 50 fokban, majd feldobja a patáit. Fickó leszáll és felsóhajt: MI van teve, megfagytál??

Visszafelé már nem kuncogtam annyira, kicsit aggódtam is, nehogy megfázzak. Hazamentem, megfürödtem. Holnap is elmegyek tekerni, hosszabb távot szeretnék de alaposabban beöltözöm. Hát még nem is volt igazán hideg, de már most nagyon várom a tavaszt.

Üdv

Kerékpárszerelés

Barnamedve | 2011-10-20 22:03:40 | 1 hozzászólás

Sziasztok!


A múltkori sérülésem szépen javul, bár még érzem. Úgy döntöttem semmiképpen nem futok addig, amíg teljesen el nem múlik a fájdalom. Elhatároztam, hogy kerékpározni megyek és 45 percet fogok közepes tempóban tekerni. Ráadásul nemcsak bele a világba, hanem a http://www.gmap-pedometer.com/ segítségével kialakított 10 km-es félig meddig erdei útvonalakat is tartalmazó szakaszt szeretnék bejárni. Ezt az útvonalat később a futásokhoz  is szeretném alkalmazni. Elővettem hát a kerékpáromat, amely egy leharcolt, alapjában véve is gyengébb kategóriás MTB. Egy igazi Teszkóbike. Ráadásul az utóbbi időben nem is nagyon volt használatban. Alaposan kitisztítottam, megzsíroztam. A fékeket és a váltóat beállítottam. A csavarokat meghúztam. A gumikat felfújtam alaposan. Még egy kényelmesebb nyerget is rászereltem, amit az egyik kedves szomszédomtól kaptam. Úgyhogy a drótparipa itt ál kint a fedél alatt várja, hogy holnap hazaérjek és nekiinduljak. Ma végül elment az idő a szereléssel és a gyerekektől nem akartam elvenni a közös játék élményét azzal, hogy elmegyek kerekezni. Szóval holnap hazaérek és hajrá. Természetesen beszámolok midnen érdekességról.

Üdv

Kellemetlen sérülés

Barnamedve | 2011-10-18 21:13:19 | 7 hozzászólás

Sziasztok!

Múltkor írtam, hogy a csípőizület, a forgónál a bal oldalon fáj. Sajnos ez nem múlt el teljesen, és én botor módon kimentem futni. Nagyon jól ment, felvettem az ütemet, a légzésem simán ment, a combjaim is bírták. Egyrészt nagyon örültem, mert észrevettem, hogy a lábaim, a combjaim nem fáradnak el annyira, sokkal jobban bírják, mint korábban. Úgy néz ki kezd megerősödni a lábam. Sajnos ahogy teltek a kilométerek egyre jobban éreztem a csípőmet. Minden egyes leérkezésnél egyre jobban hasított bele a fájdalom. Eredetileg 5 kilométert akartam futni, és ment is volna simán, de a negyediknél annyira fájt már, hogy le kellett állnom. Rettenetesen el vagyok keseredve. Most egy darabig biztos ki kell hagynom a futást és kénytelen leszek más mozgást vágezni. Biciklizni fogok és erősíteni. Zuhanyzás után alig tudtam lábra állni. Bekentem a csípőm Flector krémmel ez egy kicsit segített. De ez fájdalomcsillapító. Tudtok valami tanácsot adni, hogy mitől gyógyul az ízület? Tudom pihentetni kell, ez rendben van. Most egy hétig nem futok vele csak kerékpározom, aztán majd meglátjuk. De azon kívül? Lehet, hogy megkérdezem majd a gyógyszertárban.

Az étkezést is szigorúbban veszem. Márciusra le kell dobnom még 10 kilót, hogy könnyedebben tudjak futni és ne fordulhasson elő hasonló dolog. Reggelire 1 db zsemlét, vagy 1 kis szelet pirítóst eszem zöldséggel meg valami húsfélével, a kávét, teát ha iszom csak édesítővel, Ebédre nagy adag levest és egy kevés salátát vagy egy szelet natúr csirkemellet v. combot zöldkörettel. Amikor hazaérek játszom a gyerekekkel, 17:30 és 18:00 körül egy könnyű vacsora amikor csak paradicsomot, mozzarella sajtot meg mindenféle zöldséget és almát eszem semmi egyebet. 18 óra után semmit. Már teljesen hozzászoktam, nem jelent semmi megerőltetést vagy szenvedést.

Ha elmúlik a fájdalom akkor heti 3 alkalommal (kedd-csüt-vas)futok 5 km-t minimun és 1 alkalommal (szombaton) hosszabb kerékpározás vagy nagyon kevés laza kocogás vagy regenárló séta lesz. Két nap erősítés (Szerda, péntek) Hétfőn teljesen pihenek.

Üdv

Regenerálódás

Barnamedve | 2011-10-16 13:03:18 | 7 hozzászólás

Sziasztok

Az 5 km-es futás után kicsit megfájdult a bal oldali combizület. GOndolom megerőltettem. Ezt éreztem is a tegnapi futáson, meg valahogy az egész nem volt olyan egyben,mint amikor megfutottam az ötöt. MEntálisan sem voltam annyira egyben. Az volt a tervem, hogy 3X 13 percet futok, közte2 perc sétákkal.Sajnos nem úgy alakult. Az első etap végén alig vártam a sétát, amikor a bal lábammal léptem futás közben ézetem,  hogy kicsit fájt. Aztán nekiindultam a második 13-nak, de a harmadik percnél jött egy nagy traktor és úgy felkavarta a port a dűlőúton, hoyg kénytelen voltam félrehúzódni, hogy megvárjam amíg leülepszik. Teljesen kiestem a ritmusból. Addigra el is dontöttem, hogy ma lazábbra fogom. Amikor elült a por még egyszer futottam 8 percet, kb 1 km-t, majd hazasétáltam. Azt hiszem erre a hétre elég is. Lehet, hogy ma kimegyek biciklizni egyet, de az sem biztos.

Egy kérdésem lenne hozzátok, ha egy izület hasonlóan fáj a megerőltetéstől mit szoktatok kenni rá? Vagy elég ha pár napot pihentetem?

 

Kilók

Barnamedve | 2011-10-14 20:28:53 | 15 hozzászólás

Sziasztok!

Történt valami, ami miatt kicsit el vagyok kenődve. Ma megmértem magam és 2.5 kg-mal többet mutatott, mint a legutolsó méréskor. Tudom, hogy 1-1.5 kg állandóan változik le-fel a vízháztartás miatt, de ez több annál. Pedig nem ettem semmi tiltott dolgot, csupán egyetlen este egy kis adag tésztát. Ettől eltekintve semmiben nem változtattam. És ennyitől már büntetett a mérleg. De ettől csak sokkal elszántabb lettem. Nem fog ki rajtam a kaja. Még jobban odafigyelek, és nem lesz többet tészta az biztos.

Az edzésnapomat háromról felemeltem négyre, de a negyedik napon kevesebbet fogok futni, vagy kerékpározni fogok. 

 

Az első állomás

Barnamedve | 2011-10-13 18:16:01 | 19 hozzászólás

Ma elindultam futni, kellemes idő volt, a közepesnél kicsit erősebb szél. De nagyon elszánt voltam és ennek meglett az eredménye. 2011.08.20-án az utolsó pillanatban sikerült felkapaszkodni arra a vonatra, amit úgy hívnak, hogy egészség. Nem tudom honnan vettem ennyi eszántságot, erőt, korábban ez egyáltalán nem volt jellemző rám. De 6 és fél hét alatt sikerült elérkeznem az első állomásra:

Megvolt az első 5 kilométer egyben!

Igen ma megfutottam, sikerült és viszonylag könnyen ment. Végig tarottam a ritmust, nem zökkentett ki semmi. Az időm: 37.16 Tudom, hogy nem valami fényes, de lesz ez még jobb is. Most nagyon nagyon boldog vagyok. Amikor befejeztem felugrottam és belecsaptam a levegőbe! Nagyon jó érzés volt. Legyőztem magam.

Sajnos az idő egyre rosszabb. A télen az a célom, hogy tartsam magam legalább ezen a szinten, hogy amint megjön a tavasz újabb kemény szakasz következzen, a cél: május végére, június elejére el akarom érni a 10 km-t.  Az első versenyem amin szeretnék elindulni az a 2012-es Szelídi tó  futás. Minimum egy kört, 11 km-t akarok közepes tempóban teljesíteni, de ha olyan mértékú a fejlődés talán, esetleg a kettő is lehet. De ez a félmaraton egyelőre még álom.

Még nagyon-nagyon sokat kell fogynom. 10 kiló lement, de még vissza van 20 másik és ilyenkor már jelentősen lelassul a fogyás. Heti fél kiló átlag súlyvesztést szeretném tartani, ami azt jelenti, hogy jövő augusztus közepéig 38 hét van vissza, vagyis 19 kg. Ennek nagyon örülnék. 19 kiló mínusszal a futás is sokkal jobban fog menni.

 

Üdv

Egy híján negyven perc

Barnamedve | 2011-10-11 20:31:48 | 11 hozzászólás

Sziasztok!

Eredetileg 2X13 perc volt előírva, de a második szakasz annyira jól ment és jól esett, hogy lefutottam egy harmadikat is. Így 3X13 percet futottam, közte 2-2 perc sétával. A lábamnak kell még egy kis edződés, nagy szüksége van a combjaimnak arra 2X2 perc pihenőre. Hétvégén megpróbálom az 5 kilométert egyben.

Ma nagyon jól éreztem magam. Az első 13 perc a legnehezebb, azután beindulok, a légzésemet tudom tartani és csak futok, futok. Nagyon remélem, hogy télen is tudok majd edzeni. A nagy problémám az, hogy nem tudok rendesen lélegezni az orromon. Márpedig a hidegben erre szükség lesz, mert a torokra szívott hideg levegő bedurrantja a torkot rendesen. Szóval erre kérlek adjatok tanácsot. Akárhogyan kitisztítom az orrjárataimat, egyszerűen nem tudok annyi oxigént beszívni, amennyire szükségem lenne. Előbb utóbb lihegni kezdek, kiesek a ritmusból. Szerencsére ma kellemes idő volt, nem volt gond, hogy a számon is vettem a levegőt.

Üdv mindenkinek!

Néznivaló

Barnamedve | 2011-10-10 08:44:36 | 4 hozzászólás

Sziasztok!

Találtam valamit a neten. A Digisporton ment ez a Sport-reality műsor, amiben Szántó Dávid és kis csapata felkészülését követhetjük nyomon. A cél az ide SPAR Budapest maraton volt.  Én nem láttam, nem is hallottam semmit erről a műsorról, úgyhogy mindenképp végignézem. 16 perc egy epizód.

 

http://www.digisport.hu/more/david_futasa

37.05

Barnamedve | 2011-10-09 14:44:13 | 1 hozzászólás

Sziasztok

Szép napos vasárnap délután volt. Nagyon korán keltem, kicsit fáradtnak éreztem magam egész délelőtt. Dél  körül ittam egy kávét, ez felpörgetett. 13:30 kor elindultam a szokásos utamra, eredetileg 3X8 perc volt, de azt éreztem menni fog a több is. Valószínűleg túlfejlődtem a papíron leírtakat. Egy melegítőt is felvettem, mert a napsütés ellenére is hűvös volt. Az első kilométer végén kellett egész lassú kocogásra váltani, amíg a lélegzetem visszaállt, utána bemelegedtem rendesen és simán futottam az 5 kilométeres távom feléig. Ott visszafordulva kezdődtek a nehézségek, mert visszafeél több helyen emelkedik enyhén, mint lejt. 3.5 km ig bírtam, ekkor 25.40.et mutatott a stopper. Ekkor átváltottam sétába, de szerintem így utólag mentálisan voltam gyenge. Fájt a combom az rendben van, de bírnom kellett volna. Kicsit elkeseredtem, de azért örültem a 3.5 km.nek. 4 perces séta után montdam magamban, hogy hozzam ki innen az edzésből a maximumot és a célig futottam simán, emgerőltetés nélkül. Így a teljes 5 km 37.05 alatt volt meg, amiben 4 perces séta is volt. Úgy számolom jövő hét vasárnapra meglesz az első 5 kilométerem megállás nélkül. Kb 34-35 perc körüli időt saccolok magamnak.
5 km-en mennyi az átlagidő? No nem egy maratonfutónak, hanem egy oylan embernek, aki rendszereseb futogat lazán kényelmes tempóban, de már simén megy neki? Hogy tudjam mennyit kell fejlődnöm. Köszönöm.

Kedden és csütörtökön 2X15 szeretnék menni 2, majd 1 perces pihenővel. Aztán egy hét múlva nekifutok megint az 5 km-nek. Ja és 105 kgvagyok! -9kg hat hét alatt.

Üdv mindenkinek.

Hideg évszak

Barnamedve | 2011-10-09 12:52:55 | 1 hozzászólás

Sziasztok!

Kicsit utánaolvastam szakmai szempontból a hosszútávfutásnak. Remek linket kaptam kkoos-tól, akinek ezúton is köszönöm. http://www.freeweb.hu/powerhiker/edzestervek.htm 

Ebben a cikkben remekül összefoglalják, hogyan működik egy futó teste, honnan szerzi az energiát a szervezet. Érdemes elolvasni. A cikk végén van egy edzésterv 6 szakszra bontva. az olvasottak után és az edzéstervet elnézve rájöttem, az elején vagyok mindennek. Amint befejezem az első 5 kilométeres edzéstervet eszerint próbálok majd futni. Az írás megerősített abban, amit már tudtam, hogy sosem leszek ultramaratonista. De ez nem is baj. Amiért futok, az egészet csinálom: az az egészségem. Beleborzongok ha visszagondolok arra, hogy mennyit ettem és milyen tunya voltam 6 hete. És most, hogy ráléptem erre az útra nem akarok soha többé letérni róla. Az egészségemért és az öröm miatt futok. Mert jó. És persze vannak célok amiket teljesíteni szeretnék, de a talajon maradok, soha nem gondolnám azt, hogy egy félmaraton középmezőnyében lépem át a célvonalat. De abban biztos vagyok, hogy teljesíteni fogom a távot. Majd legfeljebb olyan versenyt választok, ahol nincs összeszedegető-busz a végén. Most az 5 km-es táv határán a következő célom a, hogy 30-40 percet, majd kár órán felül is képes legyek laza tempóban futni. És tavasszal megfutom a 10 kilométert. Aztán majd meglátjuk.

A legnagyobb örömöm most az, hogy sikerült vásárolnom 3 felsőt kettő télit és egy gyönyörű Nike rövidujjú mezt jó időre. Újszerű, kiváló állapotban vannak és nagyon olcsón sikerült beszereznem. Most már  mindenem van, télen, hidegben esőbenis tudok futni. Tavasszal kell majd egy cipő is, mert ez a mostani már elég régi és kezd szétmenni. Nemsokára indulok is. Ma 3X8 perc a penzum még mindig, de azt szeretném ha simábban, könnyebben sikerülne.

Barnamedve

Eltévedve

Barnamedve | 2011-10-06 13:57:38 | 9 hozzászólás

Sziasztok!

Ma igazán kalandos edzést hajtottam végre. Nem úgy alakultak a dolgok ahogy elterveztem és a végére igazán kalandos mozgás lett belőle.

Elindultam a szokásos Kaputól - Csatári - Fáy tanya útvonalon. Ezen korábban mértem egy pár távolságot, hogy mindig tudjam mennyit futok. Kb. egy kilométer körül jártam, amikor észrevettem, hogy egy kombájn aratja a kukoricát a dűlőút mellett közvetlen és igen nagy port ver fel. Úgy döntöttem, hogy visszafordulok és egy másik úton megyek, ami párhuzamos azzal, amin épp futottam. Szépen visszafordultam átfutottam a másik mellékútra, közben volt egy erős emelkedő is. Már az utolsó 8 percemet kezdtem el amikor az út jobbra fordult és egy kicsit lejtve elindult abba az irányba, hogy számításaim szerint becsatlakozik valahol a másikba! Csakhogy az ember nem mindig számol jól. Egy ideig tudtam követni merre vagyok, láttam a másik csatári-fáy dűlőutat is. Az út mellett lovardák, szőlőültetvények, állattelepek voltak. Nem olyan sűrűn, de voltpár épület. Egyszer csak az egyik lovardából előfut 4 fekete, középtermetű kutya és elkezd kergetni! Ekkor tartottam az utolsó, harmadik 8 percem végén. Rendesen megijedtem az ebektől, szerencsére nem akartak bántani, megelégedtek azzal, hogy elfutok a felségterületükről. Szépen mentem tovább, de csak nem találtam meg a becsatlakozó ösvényt. Már elmaradtak a háza is, az út keskenyedet, és egyre magasabb bozótos, majd fás területen haladtam. Ekkor már a plusz negyedik futószakaszon, 5 percen is túl voltam, már csak gyalogoltam. Magasleseket láttam, erdős-mezős nagyon szép területen gyalogoltam. Aztán rájöttem, hogy már régen elhagytem azt a magasságot ahol még egy irányban voltam a tanyával. Eltévedtem, azt sem tudtam hol vagyok, merre megyek. No de sebaj, haladtam tovább, már kacskaringós úton. Néha futottam 2 percet, aztán már nem erőltettem, mondván ha eltávedtem még haza is kell sétálni, ahhoz meg kell az erő. Egy erdős rész mellett mente amikor a bozótosban mellettem felugrott valami állatt és elcsörtetett. A szívbajt hozta rám. Egy ijedt őz lehetett. Esetleg kutya. Utána megláttam egy ismeretlen ipari épületet meg egy szántót. KIballagtam a szántóra, hogy tájékozódjam. A messzi távolban megpillantottam a Fáy tanya legmagasabb épületének csúcsát! Ráadásul arra nem volt út, csak a felszántott termőföld, meg tarló. De akkor már eszemben sem volt másfelé menni, szépen ráálltam a szántóra és fél órás erős gyaloglás után kijutottam a Fáy tanyára, majd onnan még 25 perc séta után haza. Ahogy utólag kiszámoltam kb 10 km-t tettem meg. Szép kis túra volt. És még futottam is.

Hűtés

Barnamedve | 2011-10-05 07:00:42 | 6 hozzászólás

Sziasztok

 

Olvastam egy cikkben, hogy a profi labdarúgó kluboknál nagyobb megterhelés után hidegvizes hordóba ültetik a játékosokat, így sokkal hamarabb regenerálódik az izom. Tegnap kipróbáltam én is valami hasonlót. Tusolás után jéghideg vizet folyattam a lábamra több percen keresztül és azt tapasztaltam, hogy tényleg kellemes. Azt, hoyg mennyire regenerálódik jobban azt nem tudom, de mostanában már a futónap másnapján kevésbé érzem magam-, főleg a lábam fáldalmasnak. Gondolom, ez az edződés hatása is.
Szerintetek butaság ez a hidegvíz-csorgatás?

ÉLetem első teljesített 3 kilométere!!

Barnamedve | 2011-10-04 19:45:00 | 13 hozzászólás

Sziasztok!

Voltam ma is futni! Remek idő volt. Eredetileg 3X7 perc lett volna 2 perces sétákkal, de remekül ment, egyhuzamban teljesítettem életem első 3 kilométerét laza tempóban, enyhe dombokkal tarkított terepen. 21.22 alatt tettem meg a 3 km-t. Szufálval simán bírtam, a lábam azért a végére megéreztem. Utána nyújtottam, fürödtem majd bedörzsöltem magam piros lóbalzsammal.
Nagyon nagyon jól éreztem magam. 5 és fél hete 114 kilósan a 8X1 perc 2 perces sétákkal alig ment! Óriási fejlődés, nagyon boldog vagyok.

 

Üdv

Remény

Barnamedve | 2011-10-04 13:58:11 | Nincs hozzászólás!

Nagyon szeretnék ma elmenni futni. A terv 3X7 perc 2 perces sétákkal.
Remélem a terv holnap ténnyé változik.

üdv mindenkinek

3x7

Barnamedve | 2011-10-02 21:22:08 | 4 hozzászólás

Sziasztok!

Ma remek idő volt a futásra. Sajnos egy régebbi rövidnadrágomat választottam, és az kényelmetlennek bizonyult. Minduntalan felcsúszott és a két combom kicsit kidörzsölte egymást. Viszont elég jól ment. Az első 7 perc alatt több, mint 1 km-ert teljesítettem, majd 3 perc séta után, lejtőn kissé fölfelé simán ment egy másik 1 km, az utolsó 7 perc is remekül ment. Úgy éreztem még bírnám, de nem erőltettem. Mozgás után mindig elfog az a kellemes érzés, ami máshoz egyáltalán nem is hasonlít. Másrészt már vannak olyan szakaszok, amikor élvezem a mozgást, gyönyörködni tudok egy-egy pillanatig a tájban, vagy csak egyszerűen élvezem azt a hihetetlen szabadság-érzést, amit a futás ad. Nem is tudom mihez hasonlítható ez az érzés. Talán ha egy cabrióban hasítanék egy szép hegyi útszakaszon, remek zenét hallgatva. Talán. De Cabrióm nincs, és nem is hiszem, hogy lesz, így hát a futás adta szabadságot fogom élvezni. Király És ez legalább egészséges.

Legközelebb még marad a 3X7, de már csak 2 perces sétákkal.

ÜDv mindenkinek!

Új cuccok

Barnamedve | 2011-10-01 20:52:51 | Nincs hozzászólás!

Sziasztok!

Ma nem voltam edzeni, viszont vettem két új cuccot. Egy Karrimor futónadrágot, ami fekete a lábánál zöld betéttel. Meg egy Asics melegítőfelsőt. Fehér-fekete. Nagyon tetszenek, így már hideg ősszel-télen is tudok menni futni. Holnap pedig 3X7 perc következik az 1.7 km-es szakaszomon.

2011-12 hó (2 bejegyzés)
2011-11 hó (2 bejegyzés)
2011-10 hó (18 bejegyzés)
2011-09 hó (3 bejegyzés)