Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 192 621 km-t sportoltatok
Átváltozás

Még mindig sérülés....Üvöltés

Barnamedve | 2011-10-26 11:46:11 | 6 hozzászólás

Sziasztok!

Nég mindig fáj a csípőizületem. Már több, mint egy hete, még gyaloglás közben is érzem. Tegnap egy kicsikét, 100 métert kocogtam, a kisfiam biciklizett én meg mentem utána, és utána mindjárt erősebb volt a fájdalom. Kenem a Flectorral meg várok tülremetlenül. Nagyon kimennék már futni, igazi remek futóidő van. Sógorom mesélte, hogy neki több, mint két hét alatt gyógyult meg egy hasonlü sérülése. Jól nézünk ki. Teljesen vissza fog fejlődni a lábom, szinte mindent kezdhetek előről.
Az egyetlen jó hír az, hogy a fogyés nem állt meg, már 103-104 között mozog jelenleg. Hát ez van. Kajára figyelek, itthon kicsit súlyzózgatok, de nem ugyanaz. Hiányzik.

Üdv.

6 hozzászólás

RunKa 4594 napja
RunKa képe

Van súlyod is, ízületre kellene szedned valamiféle  étrendkiegészítőt...

Bozót 4593 napja
Bozót képe

A visszafejlődéstől azért ne félj annyira. Persze megérzed majd a kihagyást, de a megszerzett állóképesség nem vész el hamar, csak a gyorsaság. Úszás esetleg?

oroby 4593 napja
oroby képe

Egy masszőr lehet segítene...

Barnamedve 4593 napja
Barnamedve képe

Sziasztok!

Hát az úszás és a masszőr sajnos nem fog menni anyagi- és időproblémák miatt. Attól nem félek, hogy az egész eddig elvégzett munka kárba vész, de az időkiesést sajnálom, meg hiányzik. Alighogy eljutottam arra a szintre, hogy évezem ezt is meg kell vonni magamtól.

 

Mamba 4593 napja
Mamba képe

Koszorúra ne dobjunk össze némi suskát? :o)))) Naaa!!!! Tessék vigyorogni! Megy a fogyás!!!! Basszus! Tudod, hogy ezzel is egyre - egyre - egyre közelebb kerülsz hozzá, hogy semmi se fájjon? :o) A lábad meg nem fog visszafejlődni, ne aggódj! :) Persze amikor újra kezded majd a futást, a tüdő - keringés kicsit meg fogja érezni, de azért semmi dráma. Az izmok emlékeznek, a befektetett munka pihenés alatt is megtérül, és nem beszélek a levegőbe. :) Meg kellene nézetni azért magad. Ha lehetne tudni, hogy kopás - ficam - rándulás - miegymás, akkor sokkal többet tudnánk segíteni. Addig senki nem mer, mert ha azt mondjuk, menj szaunázni, az nem biztos, hogy mindenre jó lesz.... Azért mondják a többiek a masszőrt, mert ő közelebb vihet az igazsághoz.

Barnamedve 4593 napja
Barnamedve képe

Köszönöm köszönöm

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (2 bejegyzés)
2011-11 hó (2 bejegyzés)
2011-10 hó (18 bejegyzés)
2011-09 hó (3 bejegyzés)