Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 186 131 km-t sportoltatok
Átváltozás

Tekerés

Barnamedve | 2011-10-22 21:25:50 | 1 hozzászólás

Sziasztok!

Ma délelőtt jó kis kerítésfestés várt rám, majd ezután elmentem egyet tekerni. 7-8 fok körüli, de napos hőmérséklet volt, beöltöztem alaposan. Jó erősenbekeztem, tekertem hagy dolgozzon a combom. Aztán tíz perc után már sikerült jól leizzadni és ahárom réteg ellenére fáztam. Biztos azért, mert sokkal gyorsabban haladtam mint futásnál, ugye és a menetszél hideg volt. Fel is  kuncogtam, mert eszembe jutott az a vicc, amikor az arab megy a sivatagban a hőségben a tevéjén, amikor elhúz mellette egy lovas. Gyorsan megkérdezi tőle, nincs melege ebben a nagy hőségben? Nincs, feleli a lovas, mert olyan gyorsan haladok, hogy hűt a menetszél. Na barátunk is nekiáll, hajtja a tevét a sivatagban mint a bolond, szegény jószág fut egy darabig az 50 fokban, majd feldobja a patáit. Fickó leszáll és felsóhajt: MI van teve, megfagytál??

Visszafelé már nem kuncogtam annyira, kicsit aggódtam is, nehogy megfázzak. Hazamentem, megfürödtem. Holnap is elmegyek tekerni, hosszabb távot szeretnék de alaposabban beöltözöm. Hát még nem is volt igazán hideg, de már most nagyon várom a tavaszt.

Üdv

1 hozzászólás

Gabi1 4596 napja
Gabi1 képe

Szia! Tekerni jóóóóó!! Én is csak nemrég találtam rá (újra) e sportra, a 7 évvel ezelőtt ellopott bringám 2 hete pótoltam egy másikkal. Azóta vele járok munkába, és késő este, mikor hazaérek, mindig az az érzésem, hogy nincs kedvem leszállni a bringáról. Nagyon várom már, hogy elmehessek végre úgy tekerni, hogy nem vagyok időhöz kötve. Lehet, hogy ma lesz:)A leizzadással sajna nekem is gondjaim vannak, bár tudom, a kabát, amiben tekerek, nem erre való...

További jó bringázást, és mielőbbi gyógyulást!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (2 bejegyzés)
2011-11 hó (2 bejegyzés)
2011-10 hó (18 bejegyzés)
2011-09 hó (3 bejegyzés)