Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 191 849 km-t sportoltatok
Átváltozás

Néznivaló

Barnamedve | 2011-10-10 08:44:36 | 4 hozzászólás

Sziasztok!

Találtam valamit a neten. A Digisporton ment ez a Sport-reality műsor, amiben Szántó Dávid és kis csapata felkészülését követhetjük nyomon. A cél az ide SPAR Budapest maraton volt.  Én nem láttam, nem is hallottam semmit erről a műsorról, úgyhogy mindenképp végignézem. 16 perc egy epizód.

 

http://www.digisport.hu/more/david_futasa

4 hozzászólás

Bozót 4610 napja
Bozót képe

Sokáig én is csak foszlányokat hallottam/olvastam róla, aztán megkérdeztem pár ismerőst, hogy mi is ez. Belenéztem az egyik adásba pár percre, de hogy őszinte legyek az is épp elég volt....  

zoles73 4610 napja
zoles73 képe

De legalább már "amatőr futásról" is szó van a tévében. már ez is nagy szó szerintem, a VV sorozatok mellett sportra buzditani a nagyérdeműt. Kedvcsinálónak kellenek ilyen műsorok, még ha kicsit fel van turbózva a nézőszámot növelő "betétszámokkal "is.

Barnamedve 4610 napja
Barnamedve képe

Ez a legfontosabb! Nem dohányoznak, nem vedelnek, nem hányak, vagy éppen káromkodnak a műsorban, mintahogy a szemét-sorozatokban, valóságsókban, hanem FUTNAK és SPORTOLNAK! Az egy dolog, hogy a műsorból pont azt nemtudjuk meg, amiről szól, vagyis hogyan készülnek, mennyit edzenek egy maratonra, de azzal nem is lehetett volna eladni a műsort. NE felejtsük el, hogy ez egy TV-show, nem lehet futást mutatni 16X12 percben. Persze az i slehet, hogy sokaknak nem szimpatikus, de a tény az tény. Felkészültek egy maratonra. Szántó Dávidot ismerem, néhányszor beszélgettem vele, nem gondolom, hogy  anevét adná oylasmihez, amit nem vesz komolyan. Szóval nekem tetszett. Nyugodtan lehetne több ilyet.

Tündüs 4609 napja
Tündüs képe

Az egyik csajszi ott futott el mellettem a Hortobágyon, egy srác kísérte bringán a fejére erősített kamerával-reméltem, hogy nincs bekapcsolva, nekem igencsak szenvedós verseny volt az.

Viszont a spár maraton rajtját, az ő jóvoltunkból tudtam végignézni és drukkolni az összes ismerősömnek aki ott volt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (2 bejegyzés)
2011-11 hó (2 bejegyzés)
2011-10 hó (18 bejegyzés)
2011-09 hó (3 bejegyzés)