Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 988 637 km-t sportoltatok
Album: Cuccok
Tulajdonos: harciuborka | További albumai
Leírás: Cuccok
Képek száma: 7
Rendezés: Sorszám | Sorszám | Név | Név
A „Walking Style X” fantázianevű, új designt felvonultató lépésszámláló család első tagja, amely egy anyagcsere együtthatón (MET) alapuló mérési módot alkalmaz.
Ez a mérési mód lehetővé teszi, hogy a felhasználó pontosan mérhesse fizikai aktivitását. A MET maga az egyéni felhasználó nyugalmi anyagcsere indexén alapul és a testmozgás aktivitását viszonyítja ehhez az indexhez.
A készülék a mozgás intenzitását és a fizikai aktivitás időtartamát az egyénileg, előre berögzített adatok figyelembevételével számítja ki.

A „Walking Style X” lépésszámláló család jól motiválja az egyént a szabadban történő testmozgások növelésére, mivel heti célkitűzéseket lehet beállítani, amelyet a készülék napi aktivitás mennyiségre bont le.
1.
Kép neve: Omron HJ-304 lépésszámmérő kaloriméter
A Coach stopperóra az igényesebb felhasználásokra készített stopperóra atlétaedzőknek, vitorlázóknak, és a motoros sportokat végzőknek, stb. A különböző tulajdonságok, mint például a 100 részidős memória, és az ütem tartó funkció teszi ezt a stopperórát igazán hasznossá.

Tulajdonságok:

  * Stopper 1/100 mp
  * Ébresztés
  * Ütem tartó
  * 30 m-ig vízálló
  * Lecsatolható nyakpánt
  * 12 / 24 órás időkijelzés naptárral
  * 100 részidős memória
  * Jegyzettáblára csíptethető
  * Visszaszámláló funkció és figyelmeztető jelzések vitorlázáshoz (rajt figyelmeztető)
2.
Kép neve: Silva Coach II. stopperóra
A fekvőtámasz egyike a legkönnyebb és leghatékonyabb tréninggyakorlatoknak, amivel edzhetünk. Nincs szüksége hozzá drága otthoni edzőgépekre, mégis jól látható eredményeket érhet el vele. A legtöbb ember azonban nem tudja, a helyes fekvőtámasz szabályait, és ennek eredményeként nem tudják teljesen kihasználni a gyakorlat előnyeit, és akár még meg is sérülhetnek.

Végezze a gyakorlatokat a Perfect Push Uppal minden egyes alkalommal, és új szemszögből fogja látni ezt a klasszikus erősítőgyakorlatot!

A Perfect Push Up egy új csavart ad az egyik legrégebbi testerősítő gyakorlatnak, a fekvőtámasznak. Egy volt amerikai tengerész közreműködésével született meg a tökéletes fekvőtámaszt segítő eszköz.

A Perfect Push Up forgatható kapaszkodói segítségével a keze a legtermészetesebben mozoghat, hasonlóan, mint amikor ütni vagy súlyt kilökni próbálunk.
3.
Kép neve: PP
A Kettlebell vagy másnéven Girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy olyan ágyúgolyóra hasonlít, amelyhez egy bőrönd fogantyúját erősítették. Az első Kettlebell eszközök a takarmány mérésére szolgáltak. Parasztok és mezőgazdasági munkások használták, és erejük vitán felül megnövekedett.
copyright kettlebell.hu
köszönöm ,hogy kimásolhattam
http://harciuborka.wordpress.hu
4.
Kép neve: kettlebell
Teva Aniso trail running
futócipő zordabb körülmények közé is :)
5.
Kép neve: Teva Aniso
ipod and nike+
6.
Kép neve: ipod
Grid Omni 5 TR futócipő, terepcipő FFI
7.
Kép neve: Grid Omni 5 TR futócipő, terepcipő FFI