Ugrógála Salgótarján-Somoskő 2008. június 25. (szerda)
Létrehozta: ibrigitta | 2008-06-11 11:33:48-kor
Nem tudom mennyire érdekel titeket a magasugrás,de eddig majdnem minden évben a Salgótarjántól kb. 10km-re fekvő Somoskőben kerül megrendezésre az Ugrógála. Szerintem nagyon színvonalas program (nem azért,mert... ) és ha már itt jársz szét is nézhetsz a környéken, pl. a verseny helyszíne mellett található a Somoskői Vár,melyet ma már útlevél nélkül lehet látogatni magyar oldalról is (régebben ez nem volt így,nemcsak a határok megléte miatt...). Továbbá a Salgói Vár is a közelben magasodik,így egy túra alkalmával az a vár is "megmászható"! A somosi határ átlépésével Szlovákiában is szét lehet nézni,de ha nem akartok hosszabb távra indulni, tudom ajánlani a határ közvetlen közelében lévő szlovák fogadót, ahol fenséges, EREDETI szlovák sztrapacskát lehet enni,tényleg ízletes és nagyon olcsón meg lehet ebédelni ott!!!
Ha többet szeretnétek megtudni a programról vagy a környékről,akkor itt olvashattok róla bővebben: http://www.altius.hu/
Remélem nem voltam tolakodó a programajánlómmal!
Üdv:Brigi
Hát erre lakom!!!!Erre nőttem fel!!!!(Balassagyarmat)Ide költöztem vissza!
A médiára pedig nem kell adni!Már rég leszoktam róla.....
Előzmény: ibrigitta (3)
Igen,a környék nagyon frankó,Én máshol nem is laknék! (na,jó azért van 1-2 hely ahol nagy duzzogva...)
A Gála mindig nehezen jön össze,tavaly nem is volt,de szerintem elég látványos és,ha valaki úgy gondolja a Somoskői Várból is végig nézheti a ceremóniát,sőt a műrepülést csak onnan érdemes,már láttam egy párszor!
Tehát Én úgy gondolom egy programnak teljesen megéri!
Kata Neked pedig örülök,hogy ennyire jártas vagy felénk! Megtisztelő! Legalább nem csak azt a sok rosszat hallod/látod erről a vidékről,amit a média feltuningolva közvetít!
Szuper környék,a hétvégén voltunk arra,az ugrógáláról hallottam,hogy nehezen szervződött meg!
Ha nem leszek az ország másik végében,atUGROK!
Katus
Ja,akkor Te is "Nógród Mégyei" vagy!!! Jártam B.gy.-ra sokat fogászatra,majd mailben leírom miért!!!
Szeretm azt a környéket is,de a Mátra vonzáskörzetét jobban,mivel Én meg ott nőttem fel,nagymamám mátramindszenti volt és nyarakat töltöttem Nála...!