Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
igen lehet h kicsit kioktattalak, de nem véletlenül, és szerintem nyújtottam segítséget, de ha személyre szabott edzésterv kell, akkor edzőhöz kell fordulnod. azok nem hiszem h egy random weboldalon a dühöngő topicot olvassák :) asszem itt elég sokan pl. az oliworld.hu edzőjétől kaptak edzésterveket meg ilyesmi. azt nemtom h mennyibe kerül :P
Előzmény: mikerame (780)
Köszönöm a bunkó,kioktató stílusú,segítséget nem nyújtó(én azt kértem) válaszodat.Látom,hogy ottvan a menüben az "edzéstervek",de én valami személyreszabottabbra gondoltam.Nem ironman edzéstervet szerettem volna.Hanem valami komplett - az én problémámra megfelelő - tervet.
(Tudtommal a dühöngő az vegyes topic.Mivel ide edzeni akaró emberek járnak ,gondoltam megnézi valami értelmes ember.)
Mégegyszer kösz.
1) azért olvasni is jó lenne tudni, nemcsak írni. sztem a topicok címéből tök egyértelmű h hova kéne írni ezeket, tuti h nem a dühöngőbe. :)
2) ha most 15percen belül megy a 3200m akkor csak eddz szépen tovább, meglesz az a 13 könnyen augusztusra, mert már a 15 is jó idő. megint olvasni tudás kérdése h baloldalt van a menüben "edzéstervek".
Előzmény: mikerame (778)
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyen teszem-e,de szeretnék segítséget kérni.Négy évig semmit sem sportoltam és most a béka feneke alá kerültem fizikailag.Augusztus elejéig kellene meglehetősen nagy erő és állóképesség javuláson átesnem és 10kg-ot fogynom.
A célom:3200 m futás 13 perc alatt,legalább 70 fekvőtámasz 2 perc alatt,60-70+ felülés 2 perc alatt.Tudom,hogy ez nem nagy cucc,de 4 év semmittevés nagyon lezúzza az ember testét.....
Tudna nekem valaki egy olyan edzéstervet írni amivel ez kivitelezhető lenne kb. 5 hét alatt?
Jelenleg a futáshoz 14-15 perc kell,a fekvőtámaszból és felülésből egyszerre kb.40-et tudok végrehajtani.
(Ha nem jó helyen kérdeztem,hol kéne megtennem?)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ez a hét is kezd alakulni, a változatossák kedvéért beteg a kutyám. Este nyolctól mostanáig nyírtam a bundáját, fürdettem. Most várom, hogy kicsit összekapja magát, hogy beadhassam neki a gyógyszereit. Futás már ma sem lesz. ehh ...
Tegnap a bicajtárolóból (őrzött!!!!) a lelakatolt bicajkámról ellopták az első és hátsó lámpát. A hátsót 1xűen csak letörték. mint a barbárok. sokat ér így vele. Gondolom ha nincs lelekatolva vitték volna a bicajt is.
A hosszú 7végén a Hernád-áttörésre ("Szlovák Paradicsom") mennénk túrázni. Erre azt olvasom a nemzeti park honlapján, hogy jelenleg nemcsak 1-2 szurdok, hanem az egész úgy ahogy van le van zárva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((
Amikor ideadták a gari kiterjesztésről az igazolást, azt mondták, hogy ők megcsinálták az aktiválást. Aztán mégse. Én meg nem ellenőriztem. Most aztán futhatok a pénzem után.
Előzmény: Bozót (773)
Veszel egy gépet több 100 ezerért egy év garanciával, hozzá egy gari kiterjesztést 2 évre több 10 ezerért és amikor baj van, azt mondják, hogy se gari kiterjesztés, se pénz vissza! Nehéz napom volt tegnap!
Köszi fiúk: nagyon rendesek vagytok....!!!! Gyúrjatok, lehet, hogy szükség lesz rá.....
Előzmény: mjoci (770)
Ez így van! Ez a honlap a sportról szól,meg a sporttal kapcsolatos dolgokról. Hogy ki milyen magánember, mondják meg, akik jól ismerik. Uff!
Előzmény: kolytyi (762)
A mégoly sok lefutott/úszott stb. kilométer sem feledteti az emberségbeli hiányosságokat.
Előzmény: mimo4960 (760)
Nem vagyok sportoló, régebben futottam (több sportágat is kipróbáltam), de csak hobbi szinten. Erőt, bíztatást merítek az írásaitokból, ... köszönöm nektek. Ez itt nem a sértődés helye, és nem is zaklatás volt az írásom oka, hanem a felháborodásomat nyílvánítottam ki. Röviden ennyi, nincs miért felkapnod a vizet. Szép Napot:-)!
Előzmény: HarcsaBarna (757)
Ez az oldal sportolóknak lett létrehozva, és nem olyan embereknek akik sok év távlatából sem feledve sérelmeiket itt is üldözik, zaklatják az embert.
Ezért a mai nappal Krisztina6904 álnevű felhasználó miatt kiszálltam. Üdvözlök minden sporttársat!
Jó volt Veletek!
Miután olvasgatom a különböző fórumokat és a nagyon aranyos hozzászólásokat; "rátaláltam erre" a hozzászólásra, ami véleményem szerint rossz fényt vet erre az oldalra. Nem vagyok rasszista, sem "cigó", és alapjában véve elítélek mindenféle megkülönböztetést. Miért nem azt írod, hogy neked ment "egy gyerek", mert figyelmetlen volt, és miatta megsérültél?! Egyébként jobbulást kívánok!
Előzmény: HarcsaBarna (739)
3 napja nincs futás, mert 4 napja nem alszok, helyette gyerekorrokat porszívózok, aztán egyéb futható időpontokban hülye rokonok érkeznek, akiket senki nem hívott+ autót kell szervízelni, mert elment otthonról a csapágy, vagymi+ aztán a páromnak megint dóga akadt reggel: jéghegyből kell kiolvasztatnia magát (vmi. főiskolás hülye-nap, azaz csináljunk hülyét a tanárból is), aztán vizsgázni ment estig. én meg itthon a nyűgös csemetékkel idegbajt kapok, mert nyilván felváltva alszanak, a wc mellé pisilnek, kiöntik a karamellát, és folyik az orrukból a takony. de persze ezért is szeretjük őket. holnap már futni akarok. ha más nem alvajárni. csak mintha fájna a torkom. aaaahhhhaaaaahhhhhh! ....ez így leírva nem is olyan szörnyű... de azért nekem olyan roosssszz. szegény-szegény én. nna.
Ma dolgoztam => Tesi óra: indiánszökdelés => => Baleseti Sebészet => Részleges izomszakadás a bal lábamban => 10 nap fekvés => no running
Mennem kellet bevásárolni. Nő létemre UTÁLOK VÁSÁROLNI!!!!!! 20 kg cuccot mozgattam meg 6x: bepakoltam a bevásárlókocsiba-ki a futószalagra-be a futószalagról a kocsiba-be az autóba-ki az autóból a konyhába-onnan szétszortírozni.
Agyilag totál vagyok ettől. jobban lefáraszt mint bármi más.
Napok óta szakad z eső :( A frissítő nyári záporokat szeretem, de ez az áztató eső és hozzá 10fok alatti hőmérséklet már elég bosszantó! Kérem vissza a napocskát!
Ma mentem órát tartani,és mit látok?Áll a víz a teremben,mert a festők után szépen feltakarítottak,de kicsavarni a rongyot és szárazon feltörölni,majd felvenni a fűtést,esetleg még szellőzttni,azt elfelejtették.....Tudom,hogy jót akartak,de rajtam kívül még 9 embernek rontották el a délutánját....
Szokásos áprilisi allergiám. Már négy napja takony, zsepi, takony, zsepi, könnyezéssel, fejfájással.
A rendőrök figyelmeztettek, hogy a kerékpárúton kellene mennem. Azon a járdán ami mellé kitették a kerékpárút és az úttest mellé meg a kerékpárral behajtani tilos táblát. Ez ráadásul lakottterülten volt ahol a kerítések mögül bármikor kiléphet valaki, még akkor gond ha tényleg csak 20-al megyek (nem annyival szoktam, és ezért nem megyek be a járdára).
Többet nem igazítok emberek érkezéséhez edzést!Majd megtanulnak várni!!!!!
Tudtam, hogy lesz ilyen vélemény is... költözzön a szomszédotokba!
És akkor most miért nem az összes 8 évest utálod rohadtul? Vagy az összes gyereket? Ezek az általánosítások is ugyanúgy megállnák a helyüket, mint a tied.
Egyszer velünk is előfordult az "egri" várnál, Pilisborosjenő mellett. Gyerektúra volt, kb. 15-20-an voltunk gyerekek és szülők.
Két quad jött, lassítás nélkül, direkt kanyarogva, farolva, hogy a por a szemünkbe jöjjön. Mi sikítva üvöltöttünk a mieinknek, hogy ugorjanak félre.
Hiába kötelező a rendszám. Persze ezeket beazonosítani nem lehet (no rendszám), utolérni sem.
Mindez fokozottan természetvédelmi területen, túristaúton!
Ez kb. két éve lehetett, de még most is felmegy a vérnyomásom, amikor eszembe jut.
-- Moderálva--
-- Moderálva--
"tél tábornok"mostmár huzzon a büdös p.csába...nincs vele bajom,de hát észrevehetné már magát,elvégre március közepe van
na csodás... hazai pályás félmaraton előtt ma reggelre hasmenés, lerobbanás, émelygés.... családi kivitelben...:)
ha megvadulok, akkor is összeszedem magam szombatig.... :)
A nyavalya pedig pár nap után átcsapott torokgyulladásba. Hangom elszállt, így sepinek volt pár csendes estéje..
Előzmény: pen (730)
Köszönöm szépen a lelkesítő szavakat! A bödön fagyin kívül megfogadom, (le kellene valakinek menni a boltba ).
Megelőzés terén és a kúrálásban is gyakorlott vagyok, tegnap azonnal meg is kezdtük.
Ma már sokkal jobb. Holnap már dolgozom terveim szerint. Köszi mégegyszer!
Előzmény: tlally (734)
Fel a fejjel, ma már süt a nap! Úgy tudom a nőknél segíteni szokott egy bödön fagyi a tévé előtt. :)
Viccet féretéve, a lumbágódhoz lehet, hogy tudok adni 1-2 jótanácsot, ha van rá igény.
Előzmény: antokzsofi (733)
Sz@r nap.
Utálatos, végeláthatatlan adminisztráció reggeltől, fejfájással, szédüléssel, jégeső hazafelé. Esti edzésen kiújult lumbágó. Alig bírtam hazamenni.
Most öntsetek belém lelket!
ja, sztem nem vegyes topic, hanem ide írjuk ha vmi nagyon bosszant stb. az edzéselmélet téma biztos h nem ide való.
Előzmény: mikerame (780)