Ezt tervezem 2008-ban!
Létrehozta: szasza | 2008-01-04 12:20:51-kor
Na szóval ki mit?
Előzmény: felician (30)
Ultratávon még nem, de most tavasszal, nyáron lesz egypár, aztán a többit meglátjuk.
Asszem mindenképp elindulok, és menet közben majd kiderül, hogy bírom. Ott leszünk csapattal is (már harmadszor), úgyhogy a napi egy szakasz garantált, a többi meg már hab a tortán:)
Úgyhogy nem leszek depressziós, ha neadjisten nem tudnám végigcsinálni. Az csak plusz motiváció lenne jövőre, hogy demostaztánmárcsakazértis.
Fanyűvő kedvenc mondása szerint: "akit egyszer megcsap a vonat füstje..."
Előzmény: pen (26)
Az előző elszállt
Szép nagy célt választottál, sok sikert hozzá. én nem mernék belevágni. Szurkolunk neked, remélem csapatban ott leszünk.
Terveim 2008-ra:
Kecskemét félmaraton
Velence tókör (remélem legalább kétszer)
Hegyi félmaraton
Sárvár (Bocsival párban a 12 órát)
Szigeti triatlon féltáv
Kékes
UltraBalaton csapatban
Délibáb
Kajak kenu OB
IM Nagyatád
NIKE félmaraton
szeptember 11
Bp maraton
Balaton maraton
De a legfontosabb minél több időt tölteni a családommal és a barátaimmal
Előzmény: felician (24)
Futottam már sokfélét, de a BéBu más. Ez majdnem kifogott rajtam. :)
Sokkal többet kellett adnom magamból Érte, mint amit kaptam Tőle...
Kívánom, hogy legyen erőd mindig helyesen dönteni. Ha rajthoz állsz, várunk a célban. :)
Megkérdezhetem, hogy indultál-e már hasonló (több nap, ultra táv) versenyen?
Szia mindenki!
A terveimben szerepel:
májusban Békéscsaba-Arad váltóban,
nyáron a Délibáb futás,
ősszel egy maraton.
év végére egy szilveszteri futás
Kb ennyi ha a fele sikerül akkor nagyon elégedett leszek, mert a tavaji évben nem sikerült eljutnom egy versenyre sem.
Reménykedünk és edzünk
üdv pmindenkinek.
Szia Bogi,
A Magyar Triatlon Szövetség honlapján találsz egy versenynaptárat.
http://www.triatlon.hu/
Sok sikert,
L
Előzmény: Bogi15 (19)
Leírom én is, főleg magamnak.
Szigeti Triatlon, Kisköre, Nagyatád (váltó, lehetőleg felesben), maximum 6 óra alatt.
A minimálterv természetesen a három körül valamelyik teljesítése.
Szóval.
Egy decemberi napon felmerült a Kék túra teljesítésének a gondolata. aztán most a testi-lelki ráhangolódás zajlik.
1100 km 26 km szinttel.... nem kevés, az igazi nehézség talán az, hogy a hétvégi szo-vas (40-60 km ) duplázásokra erőnlétre van szükség... szóval ha ez sikerül, lesz állóképességem.
És ha ez összejön akkor nem lesz időm bringázni, így ugrott az IM, ellenben lehet belőle még CCC :-)
Egyéb versenyeket most nem sorolok ide..maratonok stb.
Ja van még egy ötlet Jún 7-én lesz a Velence 10 szer. na azt tervezem 10 kör 280 km :-) bringával.
ennyi
Elöre láthatóan bár ez még nincs köbe vésve:Vivicitta,Hegyvidék félmaraton,Szigeti félmaraton,Budapest futógála 10km,Kékes,Délibáb,Deseda triatlon,8 bucka,Nike félmaraton,K&H éjszakai,Szigeti 30-as,Plus maraton,Várfoglalás,Futagyöngye,50km OB(maraton,vagy 50kili),Mikulás kocogás,Beigli.
Plusz-minusz egy-két verseny.
- belevágni a duatlon világába
- pb félmaratonon, maratonon
-venezia marathon, ahová már két éve próbálok kijutni :)
-spinning instructori tanfolyam, ami már csak egy hónap kérdése :D
amii idén kimarad, át lépni ultrába...
- április 6. Great Ireland Run, Dublin (10km)
- május 18. Szigeti Triatlon váltó (21 km)
a többit majd meglátjuk...
Minden hónapban többet futok, mint egy évvel korábban.
Megpróbálok vállalkozóbb szellem lenni és elköltözni.
Fő célok:
- életem első maratonját a Pluson 3:30 3:40 között valahol, de max. 3:45-ös idővel teljesíteni (normális körülmények, és semmi váratlan semmilyen téren feltétel teljesülése esetén)
- új PB félmaratonon: azaz 1:40:08 alá vinni, de inkább 1:40 alá
- Kinizsi 100-as túra teljesítése a fórumos cimborákkal együtt, mindenféle időterv nélkül. Ja, egy mégis van, beérni 24 óra alatt! ;)
Mellékes célok:
új PB 5 és esetleg 10 kilin és újra dobogóra állni a K&H kecskeméti állomásán (bár utóbbi akár fő is lehetne)
általános:
- az idén futott 1650 kilit túlszárnyalni és az új bringával a jó időben minél többet kerekezni
- a triatlonterv helyett képbe jött spinning edzőit megcsinálni és heti kétszer edzést tartani
- az idei edzésekre fordított összidőt megtartani: futás+bringa+spinning+kondi+kick-box (idén a kick-box és spinning viszonyában várhatóan utóbbi javára "időeltolódás" jön majd létre)
egyéb: sok-sok futóverseny sok-sok baráttal és ismerőssel és több túra a tavalyinál