Jeruzsalem maraton / futopad
Létrehozta: rogyi | 2013-01-14 22:37:24-kor
Sziasztok,
uj vagyok az edzesonlineon, eletem elso maratonjara keszulok marc. 1 Jeruzsalem, jon valaki?
Kerek tippeket hogy mit csinaljak a futopadon h ne legyen nagyon unalmas. Mar az osszes zenemet vegighallgattam, gondoltam johet a nyelvlecke, abbol meg nem tudom melyik a jo.
Azert javasoljatok ti is valamit!
Kata
Jah es meglepoen jol ment, mentalisan is annyira jol felkeszultem, hogy nem volt holtpontom, szepen, mint egy "turista" vegigfutottam, nezelodve a tajat, sokan szurkoltak, jo volt a szervezes bar sokszor okozott problemat, hogy nem olvsaok heberul, angolul is ki kellett volna tobb helyre az infokat.
Osszessegeben teljesen felkeszulten mentem, az idom az ami lehetne jobb...
Sziasztok, igen, hihettek az eredmenykistanak, jo lett volna 4 ora alatt, de nagyon bedurrant a terdem. Nagyon orulok azert hogy sikerult eletem elso maratonjat teljesitenem, :) a 777 rajtszammal indultam!
Koszi hogy nem felejtettetek el! ;)
Eleg furcsan erzem most magam, tegnap ejjel jottem haza es az utobbi 2-3 honap csak errol szolt, mi lesz most? :D
De hogy tudsz azon kiigazodni? Ha rákattintok a brit zászlóra, nekem akkor is héber feliratok jönnek többnyire. :-)
Előzmény: Bozót (8)
Szia Gabor,
koszi, igen en is a spurira gondoltam, foleg igy h irtak h lehet atvenni a futokartyat, sikerult torzsfuto lenni! :))
Futkoraszom egy ideje, meg mast is. elore megfontolt szandekkal es rakeszulessel megyek a maratonnak, csak eddig nem zavart a sok vizholyag amit a jol bevalt aerobic cipo okozott, igazan megerdemlek egy jo futocipot vegre.
nah meg is van a 7vegi program, vasarnap hungaroring korozes! ;)
A legjobb az lenne, ha személyesen el tudnál menni egy olyan üzletbe, ahol több márkát és típust fel tudsz próbálni, és persze az eladók is értenek hozzá. A Nyúlcipő és a Spuri futóboltokat tudnám ajánlani, bár az nem derült ki, hogy hol laksz.
Azért nyugtass meg, hogy nem most kezdtél futni. Március már nincs olyan messze egy maratonhoz. A lábadat is szoktatni kellene keményebb terephez, a futópad nagyon el tud puhítani.
Előzmény: rogyi (4)
Koszonom a tippeket es a hozzaszolasokat, mar csak azt kell kideritenem, hogy hol es milyen cipot vegyek. Ebben is tudtok segiteni? Azt sem tudom hogy alljak neki....
Szia Kata! Tervezem, hogy megyek. Illetve, szeretnék és itt már le is ragadtam. Mármint a tervezés szintjén
Szia! Én a Kreatív angol-t tudom ajánlani. De futottam már hangoskönyvvel is. Végül mindig visszatértem a zenékhez. És a legjobb tényleg az, ha nem futópadon, hanem a szabadban futsz. Sok sikert a maratonhoz!!!
Tök mindegy! Előbb-utobb minden unalmas lesz! Menjél ki a szabadba futni!!!
Kemény vagy, Kata. Gratulálok!
Előzmény: rogyi (12)