3. Borvidék Félmaraton - A nagy szívatás
Létrehozta: pecsenye | 2012-01-27 13:17:10-kor
Klub: Borvidék Félmaraton
Várunk mindenkit a rózsaszín kavalkádba!
Csapattag lettem , méghozzá a Pecsenyéhez igazoltam. Töprengtem , hogy a Mirához csatlakozom,de mi pasik tartsunk össze .Egyébként hol látni a többi csapattagot?
Nem kéne a HelloPisti szerkót barnára tervezni, mert akkor nem látszik ha be...unk az emelkedőkön.
Kittyke....na frigyeljen csak a dombokon milyen arcot vágok majd....mint első bálozó...
Utána fröccsözünk...
Előzmény: csetbalu (13)
erre a szivatásra nem lehet felkészülni. tudjuk, hogy orbitális cumi lesz, mégis örömmel megyünk vissza, és az első domb felé félúton már cifrán káromkodva röhögünk, és örülünk egymásnak, hogy már megint együtt zúzzuk-szívjuk-fröccsözzük:)
Előzmény: Mike01 (8)
Gondoltam szólok:)
Újabb mérföldkövéhez érkezett a Borvidék Félmaraton 3.0 rendezvénye.
Január 31-vel (azaz a mai nappal) lezárul egy újabb kedvezményes regisztrációs szakasza a versenynek. Aki tehát még ma leadja nevezését, az még 4000 Ft-ért teheti meg (félmaraton egyéniben). Ha még nem tetted meg, nevezz! Kattints ide!
Nagyon bocs Mira!
Elaludtam! Olyan fél kilenckor ébredtem, sehogy nem értem volna oda!
Én sajnálom a legjobban!
Kedves TÉZÉ! Vártunk 10 percet, de nem jöttél. Kár, pedig jó lett volna, ha velünk futsz te is. Mira
Na tavaly csak terv volt, de idén én is beneveztem. Remélem szépen fel is tudok készülni.
Én is Mindenkit puszilok innen, Pestről!!! :-))) És jó futásokat kívánok az egész országnak vasárnapra!!!!
Éljen a hello pisti csapat!
pecsenye...pecsenye..!
De azért most a hétvégén csapodárkodok kicsit, mert Miraval YT-ézni az sem egy elhanyagolandó dolog.
Igen, én Pecsenyét választom:) addig szerzek valami rószaszin rucit
no melyik legyen a borvidéken?