5. Balaton Szupermaraton 2012. március 15-18-ig.
Létrehozta: leon01 | 2011-12-13 22:01:45-kor
Ott leszünk!
Már több mint 24 órája itthon !! Talán most éreztem magam a legjobban!:)) Most szenvedtem a legtöbbet !:)) Most kűzdöttem a legtöbbet !:)) Minden nap PW-t futottam!:)) De ezt a négy napot soha nem felejtem!!:))
Veled tartanék ha még van szabad helyed. Szombaton futok, így tökéletes a pénteki indulás.
Molnár László
Előzmény: csabila (16)
Hajrá Mindenkinek!:) IRÁNY A BALATON!:) CSAK SÖR LEGYEN ÉS AKKOR A JOCI SE MARAD LE MÖGÖTTEM!:)
Üdv!
Maratonfüred indulók figyelmébe!
Előző nap (16-án, pénteken) indulok Budapestről, Balatonfüredre.
Visszaútban nem tudok segíteni.
Max. 4 fő.
Első és utolsó napon Siófokon valószínűleg idén is fotózunk majd. Reméljük, sok ismerős arcot találunk :o)
Kedveseim! Dolgaink nagyszerű alakulása végett, nem veszünk részt a 2012.márc. 15-18-ig megrendezett Balaton Szupermaratonon. Ez annyiban mindenképp tartozik rátok, hogy hogy ebből fakadóan van egy
3 éjszaka (Aranypart Hotel (1 éjszaka) + Balatonfüred Panzió (2 éjszaka)) + transzfer 2 főre +
2 fős szálláshelyünk továbbadandó.
Első körben 64.000 forintot fizettünk ezért s ennyiért szeretnénk továbbadni valaki számára, akinek efféle szüksége van.
Üdv: Makai Viki és Laci
makaiviki@gmail.com
Fent volt a héten az üzenőfalon.
Előzmény: Scheffer István (11)
Szállásunk már nekünk is van!! Azzal jobban kellett iparkodni mint a nevezéssel:)))
Nevezzünk még az idén Zoli és csakis a BSI. szálláson pihenjük ki a napi 50 kiliket:)
Az eredmény nem számit. Ott voltunk, futottunk, és jól éreztük magunkat.
Előzmény: posztizoli (26)