Futunk, hogy segíthessünk - Hajléktalan embertársainkért - 2011. 12. 18.
Létrehozta: pecsenye | 2011-12-05 09:40:10-kor
a MATASZ Fejér Megyei Szervezetével közösen!
Kedves Barátaim!
Itt a tél, sajnos sokan vannak akiknek ez az évszak a túlélésről, a hideg és az éhezés elleni küzdelemről szól.
Segítsünk nekik átvészelni a magunk módján.
Adománygyűjtő hat órás jótékonysági futásra hívlak benneteket 2011. 12. 18-án 8 órától a székesfehérvári Kríziskezelő Központ (Sörház tér 3.) elé. A
http://fehervarkrizis.hu/nuke/
Kérlek benneteket, ha tudtok hozzatok tartós élelmiszert és ha van otthon feleslegessé vált meleg holmitok! Az adományokat folyamatosan leadhatjátok a Kríziskezelő Központba!
Természetesen bárki becsatlakozhat, akár pár percre is!!
Kedves Barátaim!
Itt a tél, sajnos sokan vannak akiknek ez az évszak a túlélésről, a hideg és az éhezés elleni küzdelemről szól.
Segítsünk nekik átvészelni a magunk módján.
Adománygyűjtő hat órás jótékonysági futásra hívlak benneteket 2011. 12. 18-án 8 órától a székesfehérvári Kríziskezelő Központ (Sörház tér 3.) elé. A
http://fehervarkrizis.hu/nuke/
Kérlek benneteket, ha tudtok hozzatok tartós élelmiszert és ha van otthon feleslegessé vált meleg holmitok! Az adományokat folyamatosan leadhatjátok a Kríziskezelő Központba!
Remélem családi elfoglaltságaim ellenére eljutok hozzátok. Ha nem, akkor sok kilit kívánok!
Hát ez a bökkenő, hogy más irányból indulunk....ugyebár....
Azért köszi a lehetőséget!
Még 6-napom van összehozni az utat...nem reménytelen...
Előzmény: ORBEA ORCA (15)
Kata én szívesen fuvaroználak,csak sajnos Szekszárdról indulok ugyebár...
Remélem,hogy le tudsz jutni,rég találkoztunk:-)
Tudnánk együtt futni a tempókat nézve:-)
Jó lenne ott lenni veletek Csaba...csak egy fuvarost kéne szereznem...próbálkozom...
A plakát letölthető innen:
https://edzesonline.hu/banner/jotifuti20111218.jpg
Sziasztok!
Lenne egy "hangyás" ötletem: Anno a futanetes fórumon volt minden hónapban kiligyűjtés egy adott napon.. Arra gondoltam, h mivel sokan nem tudtok eljönni vasárnap (pedig biztos jönnétek, ugye?:D), így csináljunk egy nagy közös országos jótifutit. azaz: 18-án aki fut, teker, úszik, sétál, azaz bármilyen olyan tevékenységet végez, ami cm-ben, méterben, kilométerben mérhető és csatlakozni szeretne a jótifutihoz az küldje el nekem a tevékenységet és a megtett távot.. Az már csak hab lenne a tortán, ha netán vmilyen formában egy hajléktalannak is adnátok vmit..
az meg még nagyobb hab lenne a tortán, ha esetleg találnánk egy céget, aki minden egy kili után mondjuk adományozna mondjuk 10 Ft-ot.. de ez már nagyon nagy hab lenne:)
a felajánlásokat küldhetitek az eo-ra priviben, fészbúkra priviben, sms-ben, a jotifuti@gmail.com címre.
Jelenleg nagyon bizonytalan, hogy jövö vasárnap reggel ott legyek Fehérváron.
Sepi bácsi, léccilécci írd át a fejlécben elrontott dátumot, nehogy valaki félre legyen tájékoztatva :) Köszike :))
Előzmény: pecsenye (3)
Nemrég kaptam a hírt:
"a Futunk, hogy segíthessünk - Hajléktalan embertársainkért jótékonysági futást az unixsport.hu, a HUNRUN.COM és a sporthirugynokseg.hu oldal élőben közvetíti!"
Köszönöm a lehetőséget!
Igen 18-án lesz.. sajna utólag nincs lehetőség módosítani..
Tehát a pontos időpont:
2011. 12. 18. 8óra
Ha egy mód van rá, lemegyek, és talán még kocogok is (vagy sétálok) 1-2-3 kört. ;)
Csak egy tipp: Karácsonnyal szépen össze lehetne kapcsolni, és karácsonyi ajándékgyűjtésként is emlegetni. Valahogy az mégtöbbet kihoz az emberekből. Belőlem legalábbis biztosan!
Ügyes vagy, továbbra is nagyon büszke vagyok Rád!
na ne már.. fehérvári létedre...nincs kifogás:) akár csak félórára:)
Előzmény: mrfuci (18)