Paksi 3/4 marATOM, és egyéb "kínzások "
Létrehozta: Scheffer István | 2011-12-03 14:23:35-kor
Sziasztok kedves futótársak . Egy brutális versennyel hozakodunk elő 2012. 09. 15.Pakson. A főtáv 3/4 maraton azaz 31.6 km, amit egyéniben , párban , és 3 fős váltóban is teljesíthetsz. Ezen kívül futhatsz 1/2 maratont és 1/3 maratont . természetesen a gyerektávokat is megtaláljátok . Miben rejlik a brutalitása? Egyrészt a szintemelkedésben , ami az útvonalat teszi "szörnyűvé ", másrészt ,hogy milyen érdekességek lesznek az útvonalon. Az hogy a város legszebb részeit mutatja meg , az természetes , az hogy egy közel 100 lépcsőfokból álló "falat " mászunk meg ez már nem annyira, de futunk át szállodán, aluljárón , szurdokon , szürke marhák , vaddisznók ,szarvasok közt , gyönyörő fahídon egy gyönyörű tó felett , és nem utolsó sorban hazánk egyetlen atomerőművén. Az utolsó célbaérkező után , egy hatalmas koncert lesz a célban . A többit el sem áruljuk . Ha felkeltettük az érdeklődéseteket , akkor nézzétek meg honlapunkat ( www.atomfutas.hu ) ,és regisztráljatok.Nevezés megnyitása hamarosan . És amit nagyon várunk, az az építő jellegű észrevétel Tőletek. Várunk benneteket
A szervező csapat nevében :Scheffer István , Dildi ,Scheffer Nóra
Nagyon jó kis verseny volt, bár kicsit hosszabb, mint amire számítottam! Köszönöm a szervezést, a sok-sok frissítést!! Finom, édes volt a szőlő, és kedvesek a rendezők is. Csak egyszer tévedtem el (nálam ez rekord), amikor az atomerőmű lépcsőjén felszaladtam megnézni a kiállítást! :-)
A halászlé is ízlett!!!
És megvan az ATOM100 is! Szóval nem vagyok százas, vagyis mégis!!! :-)))))))))
Tudom , hogy hiányzott a PosztiZolinak a saller , amikor találkoztunk valahol a táv talán pont 26 lilijénél, még sem mondta . Lehet hogy nem is lett volna erőm ahhoz hogy adjak.Siller viszont volt 11-nél, és a befutóban . Lehet , hogy jövőre avval nehezítjük a teljesítést , hogy 26-nál kiosztjuk az üveg Paksi Sillert . Az Zoli ezt megnyerte magának biztosan.A többieknek is még egyszer köszönjük a részvétel. A Pecsenye 6 percesei jól sikerültek.
És az Edit se rohant.
Köszi.
Catlakozom az előttem szólóhoz: naaaagyon szuper verseny volt!!!!
Köszönjük szépen a munkátokat!!!!!
Köszönjük a remek versenyt, szervezést, pólót, bort. Meg a kis "szadizós" dombfutást az elején:). Nagyszerű felkészülési verseny, külonleges, izgalmas helyszíneken.
Ó, és el ne felejtsem, nagyon finom volt a halászlé!
Eszembe jutott, mi hiányzott!!! 26-nál egy siller:)))) Amúgy jó volt minden!!!
Köszi , köszi , köszi. Mindent . Persze várom a véleményeteket . A teljes táv az én mérésem alapján , (amit a versenyen mértem , mert én is lefutottam) 33,6 km.
Ez biztosan jövőre sem lesz kevesebb,vagy az is lehet hogy igen. de hogy lesz az biztos. és még valami új táv is lesz . Talán kettő. Az egyik biztosan a 7 kili(kb!!!!!)
Addig toldoztátok-foldoztátok,hogy nem is tudom mennyi volt a táv! Szuper pálya! Szuper szervezés! Fröccs egy futóversenyen? Az esett a legjobban! Néhol érdekes,néhol gyönyörű helyszínek,még jó,hogy nem siettem,volt idő nézelődni. Szuper ajándékok. Na több jót már nem írok,mert elbízzák magukat a szervezők. Köszi mindenkinek! (Szóval mennyi is volt az annyi??)
Van egy feleslegessé vált nevezésem. Alapdíjon eladnám. Akit érdekel, írjon privit.
Köszi!
Mira
Várjuk a csalódott velencei tavi futókat is . Felkészülni itt is tudtok. Esetleg egy kis kedvezmény????
Jól tettétek, hogy erre a versenyre neveztetek!!! Csak egy kis infó: Én a Velencei-tó maratonra neveztem, amit erre a hétvégére hirdettek. Átutaltam a lóvét, de semmi visszaigazolás nem jött. 1-2 hete felhívtam őket, hogy mi van, erre közölték, h zűrzavar és tulajdonosváltás miatt most nem tudnak semmit, de MAJD írnak emailt a nevezésről és a tudnivalókról. Persze nem jött semmi.. Ma reggel rámentem a honlapjukra és ott virít nagy betűkkel, hogy sorry, okt óber 20-ra lett halasztva a verseny! Mi meg az egész hétvégénket ehhez terveztük, megszerveztük az utazást és többen is átutaltuk nekik a nevezési díjakat. Még a verseny halasztásáról sem küldtek egy kétsoros emailt, hogy bocs, de nem lesz megtartva. Szóval ennyit erről a versenyről........... Bocsi, csak olyan bosszús vagyok... Ez lett volna az uccsó felkészülési versenyem a maraton előtt.... :((((
Na akkor szombaton:)) Csak odataláljak!!:)) Aztán sugározzon ám az a siller meg a halászlé:)))
Újj infók a honlapon . Nézzétek meg feltétlen. www.atomfutas.hu
Ma megszámoltam a lépcsőket. Nekem 72 és 22 jött ki, az párosával 36 és 11, de úgy meg nem fog menni! Vagyis nem akárkinek! Amúgy mindkét lépcső a táv első, szerintem legszebb és legnehezebb első harmadában van. Igy osszátok be az erőt és a váltótagokat.
Jó felkészülést kívánok! srich
Saller annak aki nem jön , siller meg annak aki szereti. És persze közkívánatra lehet választani. Sajna nekünk mindegyik ugyan annyiba kerül. A Siller kb.ezer, a saller ... egy olyan srác aki mindenkit le tud pofozni közkívánatra , az legalább ugyan annyi. Szóval...ha tehetitek a sillert válasszátok.
De ennél sokkal komolyabb dolog!!!! Sokan kérték , hogy az előnevezést egy kicsit toljuk ki. Íme. 2012.09 10. Ez már jó?????Tehát az utolsó előnevezési határidőt egy héttel meghosszabbítottuk.
A jövő héten bemutatkozik a póló is a Nike-n. Persze ez még az egyszerübb nem technikai változat.Kérünk mindenkit , hogy lehetőségeihez képest népszerűstse a versenyt. Megháláljuk. Persze egy kis futással.
Mindenkinek a figyelmébe ajánlom a verseny újdonságát,a kerekes székes , és handbike.s versenyt , mindhárom egyéni távon.
Egyben jelzem , hogy kész a póló és az érem terv, hamarosan a mintadarab is meglesz , és természetesen a verseny bora, a Paksi siller is töltésre kész,és egy gyönyörű egyedi címkével ellátott üvegben kapjátok a befutócsomagban.
Lassan itt az előnevezési határidő vége . Újdonságok , érdekességek , és persze érem , póló és bor mustra hamarosan a www.atomfutas.hu-n. Várjuk a nevezésedet. Nem bánod meg.
halihó!
csináljunk egy csodacsapatot? nem hellopisty csapatot, hanem mondjuk "300" atomcsapata..mondjuk ókori katonaruhában:) kis szoknya, lepel..:):):)
persze csapatnév lehetne más is.. sőt: várom a javaslatokat:)
Már harmadik alkalommal futottunk a BSI Futónagykövet vasárnapi futásán, és a hétköznapiakról nem is beszélek. Annak érdekében , hogy a szeptemberi versenyen toppon legyen mindenki , melegen ajánlom .
Gratula a futónagyköveti megbízásodhoz. Szólj hogy mikor és hogy kell csatlakozni.
Sziasztok. Meg volt az első sajtótájékoztató az Atomfutással , és az ATOM 100-al kapcsolatban . Itt egy link , hogy mit írtak rólunk pl.a Facebook-on.( http://hu-hu.facebook.com/futoterkep ) ezen kívül még legalább 30-40 helyen megtaláljátok.
Egyébként még 3 nap az első kedvezményes nevezési időből. Ne maradjatok le!!!
Már vannak rajtszámok.Aki befizette , az lassan láthatja magát a rajtlistában . De aki nagyon kiváncsi annak elárulom.
Még mindíg tudunk újdonsággal szolgálni . Nézzetek rá a honlapra . Elöljáróban még egy lehetőség jövő szeptemberben !!! Nordic Walking.
Ügyes vagy , és köszi. És a Dunán mennyi le fog folyni??? De most már csak előre ...
megtaláltam, befizettem, de még addig sok viz lefolyik a Tiszán...
9 hónap alatt nőhet még az a szint!! ,, Legalább nagyobb kihívás lessz!" :)))
Visszaigazolás megkaptam, már csak fizetni kell!! Azt meg Jézuska megoldja:))
Jód!!!??? miért elvágtad a kezed??
És megint van jó hírünk. Újra jártuk az útvonalakat a Dildivel , és hogy -hogy nem a 3/4 marATOM-on változott a szint . 426 m-t mutat a számláló. Ugyan ez a csoda történt a 1/2marATOM Plussz -al . Örültök?
Na látod !!! De szerintem már tényleg látod , hogy mentek az e-mail-k.
Kitöltöttem a kérdőívet mégegyszer!! Most jó?? Vagy sugárnyalábba kerültem??:)))
Bozót Te nem nevezel ? Szívesen látnánk.A Dildi is örülne Neked .
Zoli . Szerintem még egyszer próbálkozz , mert biztosan megint el ment az áram . Vagy a Te készülékedben van a hiba .Vagy manipulálod Kalocsárol a rendszert??? Minden esetre a nevezésed még nem ért ide .
Aki pedig sugárdózist akar , az jelentkezzena helyi rendelőintézetbe, és röggeneztesse meg magát . Ok, TÉZÉ? Ezt itt nem tudom elintézni.
A Mirát meghívom egy halászlére .Akkor is ha jövőre nem lesz százas.
Pecsenye . Reméltem is , hogy 2013.09.14-én 11-kor megint elrajtolsz nálunk.JA és mindenki aki itt volt,és aki nem .