Futunk, hogy segíthessünk - a Fehér Bot Világnapja 2011. október 15.
Létrehozta: pecsenye | 2011-10-06 11:22:32-kor
2011. 10. 15.: A Fehér Bot Világnapja.
Ebből az alkalomból a fehérvári Alba Plaza és a Futopont.hu közös szervezésében 6 órás jótékonysági futásra hívlak benneteket Székesfehérvár belvárosába. A rendezvény 9 órakor kezdődik, a futás 10 órakor!
A megmozduláshoz csatlakozik a debreceni Angyalszív Alapítvány és a SM Társaság (szklerózis multiplex) Mészáros Jánossal!
Várlak Benneteket Sok Szeretettel!
Ott voltam, jó volt..ha azt mondom a szokásos akkor ez az igazi dicséret..
Szépen megcsináltátok, öröm volt ott lenni..
Nagyon sajnálom, de most nem megy :( Gondolok rátok, a sütit pedig bepótoljuk!
Előzmény: Sneci-ke (28)
Sajnos Fehérvárra nem tudok holnap lemenni, de az itthoni futásommal virtuálisan is támogatom az ügyet.
Hajrá Nektek, fussatok egy szépet, érezzétek jól Magatokat.
Még mindig nem eldöntött,hogy tudok-e menni....
Holnapig még időt kérek a válaszra....ne hari....
Előzmény: pecsenye (24)
azért visszajelezhetne a tisztelt társaság, h kire számíthatok..:)
Söröző van dögivel.. Mivel a belvárosban és a Fő utcán futunk:)
800m körüli egy kör
Előzmény: sultan albertovics (17)
ááá....nagyon rendi vagy...de nem kell. Még egyáltalán nem biztos, hogy ott leszek...
Előzmény: dildi (16)
Én most nem hiszem, hogy egyedül el akarok odáig autózni, de ha Szegedről menne valaki, akihez betársulhatnék - vagy fordítva - akkor azért meggondolnám.
Ha nem jön össze, futok itthon szolidaritásból.
Már csak egy kis kérdés?
kb hány kilcsi egy kör és van benne söröző amit mondjuk olyan másfél óránként útba ejthetünk?
Sziasztok!
Ma voltam egyeztetésen. A frissítőasztalon a következők lesznek:
víz, kóla, szőlőcukor,ropi,banán,mazsola. A harmadik óra után egy szelet pizza gondoskodik a szénhidrát utánpótlásról. Természetesen ha valaki szeret sütni, vagy szeretné mással is feldobni a frissítőasztal tartalmát bármit hozhat.
A jótifutihoz, ami inkább figyelemfelhívás lesz, a Fehér Bot Világnapja alkalmából lesz. Csatlakozik hozzá a nyári jótifuti a - Fogyatékos Gyerekek Esélyegyenlőségéért - is, valamint SM Társaság is.
Október a Mellrák hónapja. Ebból az alkalomból egy rózsaszín szalaggal a csuklónkon fogunk futni.
Várlak benneteket sok szeretettel! Gyertek, fussunk, beszélgessünk, érezzük jól magunkat!
Akkor ha jól értem, egy tálca "paksi" krémessel beléphetek én is? Megyek-megyek és futok is egy kicsit
Előzmény: pecsenye (9)
Egy igazi TÉZÉ-s kérdés..15-én szombaton lesz?
Itt a szombaton van a lényeg, mert ha ma egy kollégám nem szól ezt látva, akkor biztos vasárnap mentem volna le futni..
Nem, nem verseny! Jótifut. Ami valójában most figyelemfelkeltő futás. Csak kőrözünk és várom a becsatlakozókat. És beszélgetünk:) De süti.. az nos, az belépő:):)
És olyan is előfordulhat, hogy, mint "Fehér Bot" van olyan látássérült kivel lehet együtt futni.
Budaörs-Fehérvár..szerintem mek..Igaz ma is Fehérvár, de az kosárlabda..Lassan kellen vennem egy lakást ott is..
Előzmény: pecsenye (5)
Tehát ha jól értem, nem verseny, a tiszteletkör után sima körözős dolog, ugye? Becsületkassza módszer lesz vagy konkrét hozzájárulás? Kaját vigyünk?
Nincs több kérdésem, leülhet :)
Előzmény: pecsenye (5)
Útvonalak:
az első körben érintjük a város olyan intézményeit, ahol fogyatékosokkal foglalkoznak:
utána a belvárosban futunk az alábbi körben.
Csak meg kell szerveznem az oda-vissza utamat....ennyi...és már indulok is!
Jól hangzik! Talán-talán még sikerülhet is csatlakoznom! De lélekben mindenképp veletek leszek! (tudom, inkább sütiben legyek veletek, ugye Pecsenye? ;-)
Ha már nem lehettem veletek....futottam itthon szolidaritásból....bár együtt jobb lett volna...