spar minimaraton
Létrehozta: winning | 2011-08-23 13:19:09-kor
Aki kezdő futó és szeretne lefutni egy távot amit maratonnak hívnak ( minimaraton ) .
Én is megyek. Illetve az egész család fut október 2-án, mert - ahogy anyósom szoktavolt mondani, mi egy "rohangálós család" vagyunk A férjem maratont fut, a nagyfiam (14.5) meg én minimaraton-t, a kisfiam (mingyá 8 éves) a maratonkát, amire a lányom - aki 12.5 éves - is nevezett kb. 2 hónapja, de a múlt héten beesett neki erre a napra egy családos osztálybuli, így ő most ezt a versenyt kihagyja (a NIKE-on ott voltunk mindannyian, a nagyfiam a ligetkörön 7. lett). Szóval, így, hogy a lány nem jön, gondunk támadt a maratonkával. Mert a minimaraton 10.15-kor rajtol, a maratonka meg 10.55-kor. És addigra nem fogok visszaérni, hogy a kicsit indíthassam. Kéne valami gyerekmegőrző-rajthozbelökő szolgáltatás! Mindegy, majd megoldjuk valahogy.
Én június végén kezdtem el a futást, már tudok egy órát folyamatosan futni, de ez az első "nagyobb" megmérettetés. Úgy értem: hosszabb táv - versenyen. Teljesen nyugodt voltam, egészen addig, amíg meg nem láttam a versenykiírást, hogy van záróbusz. Rögtön elkezdtem izgulni, hogy csak nehogy! És bár nagyon szeretném 45 percen belül lefutni a 7 km-t, a frász azért csak ott van bennem!
Sziasztok!
Kitartást mindenkinek és menni fog! Nekem is ez az első hivatalos futóversenyem (ha a Szarvasűzőt 3 éve nem számítjuk :D). A futás teljesen új szerelem, mert korábban a kézilabda volt "A" sport, de mire képes egy futóbolond vőlegény. :D Szóval okt 2.-án találkozunk a rajtnál és uccu neki :D A szintidővel meg ne foglalkozunk csak élvezzük a versenyt. :D
Ugylátom kevés a kezdő fútó . Ez persze nem baj , igy legalább nagyobb esélyel indulok a versenyen
Sziasztok!
Bár nagyon kezdő vagyok, kipróbálom magam a minimaraton távon. Remélem sikerül szintidőn belül maradni. Az eseménnyel kapcsolatos információk a futanet honlapján, az eseményinformációk menűpont alatt megtalálhatók. A nevezési díjak differenciáltak, pl. felnőttnek szept. 25.-g 1300Ft, szept 28.-ig 1800 ft.
Mennyi lesz a nevezési díj? Megnéztem a Nokia sportstrackert, ugyanazt tudja mint az Endomondo. Ezt már megszoktam, hogy kedvesen a fülemre mondja kilóméterenként a szintidőt.
Maga az edzést nem.... Használj Nokia sport trackert az jobb , és a linket másold be a leíráshoz .
Az utóbbi időben én is így szoktam a futásaimat belinkelni...
Előzmény: tazvagyok (30)
Endomondóból fel lehet tölteni az itteni edzésnaplóba az edzéseimet, vagy kézzel kellene? :S
Bocsi gyerekek, ezt benéztem. :D
Tényleg október 2, ott leszek 7 km-en. :)
Bírnia kell, mert ha Ő nem, akkor én sem.
Szóval Győzi nincs más választásod, bírnod kell . (És ha mégis csak a 3,5 km-re megyek unokahúggal, akkor sorry.)
Előzmény: RunKa (24)
Szeptember 20-ig lehet elküldeni a nevezést, szóval van még időnk. Ha megadod az adataidat (név, születési idő, lakcím, telefon, e-mail cím), akkor szívesen kitöltöm a lapot, vagy másik megoldás, hogy megadod a mail címedet, továbbítom a nevezési lapot, kitöltve visszaküldöd, én meg továbbítom a BSI-nek.
Előzmény: bkmarcsi (21)
A Tiédet akkor meg én fogadnám szívesen .
Csak még nem tudom, hogy 3,5 km-re vagy a 7 km-re megyek-e.
(3,5 km-re akkor, ha az unokahúgom is jön, mert akkor együtt futunk, de ha "egyedül" megyek, akkor bevállalom a 7-et.)
Meddig mondjam meg, hogy melyikre kérem?
Előzmény: Sneci-ke (11)
Okés, mostmég agyazhasz ezen,hogy csak bírjad szuflával, de a versenyen próbálj meg fejben is nagyon ott lenni, mert szerintem az több mint fél siker! Ott ez eszedbe ne jusson! Egyébként nézve az edzésnaplód, semmi pánikra nincs okod! A távot tuti bírni fogod, kérdés hogy milyen idővel?! De ez meg szerintem első versenyen nem is olyan fontos, annál jobban fogod várni a következőt, hogy max. javíthass az idődön ha nem vagy elégedett.
Előzmény: winning (16)
Run-ka! ahogy elnéztem szépen telebiggyeszgetted verseny- tervekkel az edzésnaplód:) Na és akkor mire jutottál maratonnal?
Előzmény: RunKa (9)
Biztos vagyok benne hogy megfertőződsz! Imádni fogod!
Én is ott leszek tesóm általi potyanevezéssel!
Előzmény: winning (12)
Nem egy hosszú táv de nem futottam még együtt sok emberel.
Nagyon kiváncsi vagyok , és nagyon várom.
Ha van további érdeklődő, én is fel tudok ajánlani egy Spar minimaraton vagy maratonka nevezést ingyiben.
Van egy ingyen nevezésem a Spar minimaratonra vagy maratonkára, kinek adhatom ?
Én is szívesen indulnék, szintén kezdő futóként, de ha jól látom Szeptember 26.-án Hétfőn lesz, ami munkanap...
Előzmény: winning (1)
Kezdő futoként nyitottam ezt az oldalt , és az első megméretetésre úgygondolom , hogy a spar minimaraton tökéletes lesz.
Szerintem nem volt 7 km. Kb. 2-300 méterrel kevesebbnek tippelem. Valaki, aki esetleg gps-órával futott, nem tud segíteni?