in memorian Fülöp Józsi
Létrehozta: Taki | 2011-05-10 20:07:02-kor
Meghalt egy futó!
Lehet hogy durva, hogy így egyből ezzel kezdek, de nem tudom máshogy kifejezni a sajnálatomat, mert bár nem ismertem mélyen, de sporttárs volt, és most már nincs közöttünk.
Józsi Nyíregyházán élt, és mindene volt a futás. Számtalan maratont, és félmaratont futott. 1954-ben született, és 2011-ben halt meg. Egy ideje szív problémái voltak, talán pece makert is beépítettek neki. Az orvosok eltiltották a nagyobb fizikai terheléstől, konkrétan a futástól is.
Józsi annyira szerette a futást, hogy azt mondta: "inkább a futástól halok meg, mint a futásért". És a sors igazat adott neki! Múlt hét szerdán a sóstói erdőben futás közben rosszul lett, a szíve felmondta a szolgálatot, és a helyszínen meghalt. Ha Ő értékelné, biztosan azt gondolná, hogy a sors kegyes volt hozzá, mert olyan körülmények között fejezte be födi pályáját, amit mindig is szeretett csinálni. Sajnos nem tudok ott lenni a temetésén, azért is gondoltam, hogy ezen a felületen, a futók felületén ezzel a néhány sorral megemlékezek róla! Remélem elnézitek nekem.
Fülöp Józsi! Fuss szabadon az égi pályán! Nyugodj Békében!
Ezt bizony könnyezve olvastam, és Ő biztosan jobb szívvel hagyta ránk ezt a világot, hogy az erdőben történt meg vele...
Egyből az ugrott be, hogy vajon mire gondolt ott az erdőben?
Ha számított rá, akkor remélem nem volt túl fájdalmas számára :((
Nyugodjon békében.
Megrendítő volt ezt olvasni! Mindenféle szempontból! Nyugodjék békében!
Én is ezt tettem volna a helyében. Nyugodjék békében!
Józsi! Ezt nem vártam tőled, az, hogy futópályán megelőztél sokszor az Ok, de ez nem verseny ide nem érdemes sietni. Borzalmasan nem térek miattad magamhoz..