Pólót akarok, de azonnal:-)
Létrehozta: sepi | 2007-05-28 17:34:27-kor
Eljött a nagy nap, amire mindenki oly régóta vágyott. Beindítjuk ezt a topikot, ahol mindenki bátran leadhatja Online Edzésnapló póló igényét, első körben június 15-ig. A póló egy az egyben ugyanaz, amit nyereményként kisorsoltunk. A póló költsége, mindössze és most és csak csupán 2.700 Ft, mérettől függetlenül. A postai kézbesítés költsége elsőbbségi értéknyilvántartott küldeményként: 800 Ft. Az alábbi adatokra van szükségünk pólónként külön-külön mindenkitől:
- Méret (S/M/L/XL)
- Név a pólóra (rávasalható matrica formában küldünk, nektek kell rávasalni)
- Átvétel módja (személyes/postai)
A személyes átvételre június vége felé fogunk szervezni egy rövid találkozót, amikor bárkinek oda tudjuk adni az igényelt pólót. Ha postai szállítást kértek, akkor az alábbi adatokat küldjétek el pennek, vagy sepinek privát üzenetben:
- Civil teljes név
- Kézbesítési cím
Üdv,
Gépház
Előzmény: pen (112)
Már teleszórtuk a fejünket hamuval, és most legalább uzsonnáig böjtölünk is, mert ezt bizony eltoltuk..
Pólóméretek ügyében elügyetlenkedtünk valamit, így az S és XL méretű pólókra előre láthatólag még 8-10 napot várnunk kell - leghamarabb február 8-án lehetnek készen.
Ezért a mostani személyes átvételi időpontokat törölnünk kell. Ahogy biztosak leszünk a pólók beérkezésében, kitaláljuk az új időpontokat - ezek várhatóan a február 11-vel kezdődő héten illetve hétvégén lesznek majd.
A postán kért M és L méretű pólókat most elküldjük, a többiektől elnézést kérünk, reméljük, türelmetek még kitart egy kicsit.
Gépház
Előzmény: mjoci (108)
Előzmény: Sipi (106)
Előzmény: pen (103)
Szia Pen!
Előre láthatóan 2-án a Mszigeten átveszem. (+ futok is) De mindenképp írok még előző nap, hogy tudok-e menni!!!
Köszi!
Előzmény: pen (103)
A második pólórendelési körben a fórumon és emailben összesen 20 pólóra kaptunk tőletek rendelést - köszönjük! A pólókból 8 darabot személyes átvétellel, 12 darabot postázva kértetek:
Postázva:
cheetah
Csigusz
feketearpi
Halász Zsóka
Hipertér
kopi60
mjoci
S.W.A.T.
traberta
vízFUTár - Tőled még várjuk a postacímet!
zilaci (2)
Személyesen:
bobori
Cicó_
folsza
Katka
mgabor
Sipi
Steve
Zoryn
Aki úgy érzi, kimaradt, most szóljon!!
A postázást igyekszünk január végéig megcsinálni. A postán rendelt pólókat utánvétellel adjuk fel, így azokat átvételkor kell kifizetni (2.700 Ft + 800 Ft postaköltség).
A személyes átvétel javasolt időpontjai:
- január 31, csütörtök, a Westendben, a Nyugati pu-hoz legközelebbi bejáratnál, az utca szinten, a vízesés előtt, 18.00-18.30 között;
- február 2, szombat, Margitszigeti Atlétikai Centrum (MAC) előterében 09.15-09:45 között (utána a Gépház a szigetfutáson áll rajthoz)
Légyszi jelezzétek itt vagy üzenetben, hogy ki jönne ezekre az időpontokra, mert azokat a pólókat visszük magunkkal; illetve ha senki nem jelentkezik, akkor nem megyünk oda potyára :o) Ha valakinek egyik időpont sem jó, az üzenjen nekem, és megállapodunk egyénileg. Sms-t is küldhettek: 0630-kettőszázhat-hatvannégy-tizenhárom. A személyes átvételnél ha lehet, a pontos összeget (2.700 Ft) hozzátok magatokkal!
Gépház :o)
Gépház :o)
Szia !
Szeretnék rendelni 1 db.pólot a következő felirattal:Kopi60 XL méret.
Németh Géza
7400.Kaposvár Jókai ut 49.sz
Köszönöm szia!
Géza
Szia!
Szeretnék rendelni postai úton egy db pólot.
feirat Kopi60
7400.Kaposvár Jókai út 49.sz.
köszönöm szia!
Géza
Jaj, elnézést kérek!
Nem lettél ám teljesen elfelejtve, mert még akkor elkészült a pólód és a "Steve" felirat is hozzá! Csak amikor a személyes átvételi időpontokat irogattam a topikban, azt hiszem Te egyikre sem jelentkeztél. Én pedig utólag már nem ellenőriztem, hogy a személyes átvevők közül is mindenki megkapta-e a pólót.
Légyszi, szóljon mindenki, aki úgy érzi, hogy a múltkor kimaradt, mert most még tudjuk pótolni a pólókat! Ne legyetek ilyen udvariasak, tessék reklamálni nyugodtan! :o)
Előzmény: Steve (96)
A korábbi igényemet ismételnem meg - ami sajnos valahogy elsikkadhatott - :
"Helló Gépház!
Én is szeretnék rendelni egy L-es méretű pólót, mert már lassan egy évve szeretnék olyat (ilyet).
Név a pólóra: Steve
Átvétel módja:személyesen, akár a fórumtalin, vagy valami versenyen ahol Ti is ott lesztek:)
Üdv Steve"
Remélve, hogy most nem maradok ki a szórásból, előre is köszönöm: Steve
Szia!
Én is szeretnék egy pólót!
Név: Hipertér
Méret: M
Átvétel módja: postai
Civil név és kézbesítési cím Pennek küldve.
Köszönöm!
Szerdán zárjuk a megrendeléseket, ha szeretnél Te is pólót, gyorsan írd be ide! :o)
Én is kérek egy polót.
Méret: S
Név: Cheetah
átvétel: postai
Elöre is nagyon köszi.
Sziasztok!
Szeretnék én is egy pólót!
Méret:L
Név:feketearpi
Átvétel:postai
Nevem címem is küldöm mindjárt.Előre is köszi,és további jó munkát,és futást!
Kérnék szépen én is pólót:
Méret: M
Név: Csigusz
Átvétel: Ezt még nem tudom.
Én is kérek egyet! A legközelebbi (tavaszi) versenyen szeretnék az Online Edzésnapló színeiben indulni!
Méret: S
Felirat: bobori
Nekem rá ér, majd a januári talin átveszem!
Köszi!
Előzmény: oleandro (85)
íme az adatok:
S póló széle 48, hossza 65 cm
M póló széle 50, hossza 68 cm
L póló széle 52, hossza 71 cm
Elég hosszú az összes póló szerintem.
Előzmény: oleandro (81)
Előzmény: sepi (79)
Pólórendelés 2. kör.
Sziasztok! Január 15-ig lehet leadni a rendeléseket a pólókra.
A póló egy az egyben ugyanaz, amit nyereményként kisorsoltunk. Minimális változások lehetnek rajta csak. A póló költsége 2.700 Ft, mérettől függetlenül. A postai kézbesítés költsége elsőbbségi értéknyilvántartott küldeményként: 800 Ft. Az alábbi adatokra van szükségünk pólónként külön-külön mindenkitől:
- Méret (S/M/L/XL)
- Név a pólóra (rávasalható matrica formában küldünk, nektek kell rávasalni)
- Átvétel módja (személyes/postai)
A személyes átvételre január vége felé fogunk szervezni egy rövid találkozót, amikor bárkinek oda tudjuk adni az igényelt pólót. Ha postai szállítást kértek, akkor az alábbi adatokat küldjétek el pennek, vagy sepinek privát üzenetben:
- Civil teljes név
- Kézbesítési cím
Üdv,
Gépház
Előzmény: pen (70)
Előzmény: zorin (74)
Sepi meg én viszont jobb oldalra tettük. De van aki hátulra, vagy az ujjára teszi. Ki hogy szereti :o)
Előzmény: eftomi (69)
Jövő héten hétfőn újra szigeten szaladgálok majd - ha valakinek jó pólóátvenni az este 6-7-8 időpontok valamelyike, visítson! :o)