Tippjáték
Létrehozta: axaxaxasz mlö | 2011-04-11 22:14:39-kor
Amatőr hirdetett tippjátékot blogjában a múlt héten: a Vivicittán futott félmaratoni idejét kellett megbecsülni. Úgy gondolom, érdemes lenne folytatni a játékot, és az ötletgazdával egyeztetve meghirdetetem az Edzésonline Tippjátékot (E.T.). A javasolt szabályok röviden: az aktuális tippeltető megbecsülteti a fórumtársakkal valamely időben nem túl távoli sportteljesítményének valamely viszonylag pontosan mérhető paraméterét. Kedvcsinálónak felajánlhat némi tárgyjutalmat is, de a legpontosabb tippelő igazi jutalma a dicsőség, no és az a lehetőség, hogy ő hirdetheti meg a következő megtippelendő eseményt. Elvárás a tippeltetővel szemben, hogy edzésnaplójának publikussá tételével elérhetővé tegye a játékostársaknak a racionális döntés illúziójának élményét.
89112m !
Gratulálok szép volt!
Vesztettem, de örülök neki!
80 km
Ok: Szenzációsan tehtséges vagy, de ismét hiányoznak a rendszeres futások, főleg a hosszú távok!
Előzmény: Bozót (106)
Na, változott a helyzet, Balatonalmádi 12 órás, szept. 8. A naplót nyilvánossá tettem, lehet tippelni. Hogy mit? Hát kilométert! És nyerni is lehet, bozótsütit például :)
A legkésőbb a verseny ratjáig beérkező tippek játszanak!
Előzmény: Bozót (103)
De jó, hogy emlékeztetsz! A 12órás nagyon bizonytalan, így tippeljetek Budapest maratont, arra bizonyára elmegyek :) Később pontosítom, hogy mennyire jelmezben (ha egyáltalán)
Előzmény: Bozót (101)
Na, ja, mert kirándulósra vetted :)) No, most nekem kell kitalálnom valamit....de nem is tudom, mit tervezek a közeljövőre...:P
Előzmény: mjoci (99)
Örülök neki, hogy nem meghalós tempójú tippek hangzottak el.
Saját magamra nem szivesen tippelnék, mert 3:20 és 4:00 között bármi lehetséges.
Viszont úgy tünik a húzodásom helyrejött.
3:42
Jóleső futás lesz kb. 2/3-ad részt tűrhető tempóban - kinéz egy 3:30 körüli még, aztán bejelez a kisebb húzódás, és visszaveszel.
Ezt csak a tipp kedvéért mondtam, amúgy fogalmam nincs tudományos megközelítésben :)
Előzmény: mjoci (87)
Nyugodtan lehet a maratonra tippelni, majd blogban megirom, hogy miért tüntem el.
Segitségképpen a legjobb maratoni idöm: 3:27, a táblázatban 3:20-at jelöltem meg célidönek, viszont nem készültem rá és jólesö futás a cél, bal combfeszitömben egy kisebb húzodás van.
Hogy ne lehessen tudományos alapon kikövetkeztetni a várható idejét, és ténylegesen tippelni kelljen :)
Előzmény: monique (85)
Mjoci nyert! :)
(21:59-et akartam tippelni először, azzal se nyertem volna mondjuk :P )
GRATULÁLOK a nyertesnek. :P
(21:47)
amúgy én magamnak vmi 21:40-et sejtettem, mert annál jobbhoz egyébként is nagyon küzdeni kellett volna meg kockázatos is lett volna h esetleg elfutom vagy akármi. abban biztos voltam hogy 21:20-nál jobb nem lesz
Előzmény: mjoci (76)
végre felrakták a nevezési infókat, neveztem :P szóval megyek :) tippek még jöhetnek :D
Gratulálok Zenoka! Kapsz diabecis csokit!