24 órás Maratoni Úszóverseny Csongrád - Edzésonline csapat
Létrehozta: eftomi | 2011-03-11 12:24:04-kor
ZARNÓCZ MIHÁLY EMLÉKVERSENY
Verseny rendezoje: Csongrádi Senior Úszó és Szabadidosport Egyesület
Verseny helyszíne: Csongrádi Gyógy- és Strandfürdo, 7 pályás, nyitott medencéje
6640 Csongrád, Dob utca 3-5.
Verseny idopontja: 2011. június 18-19.
Kezdete: 18-án, szombaton,12:00
Vége: 19-én, vasárnap,12:00
A verseny célja: A hosszútávúszás népszerusítése; hagyományteremtés; a hazai és nemzetközi sportbarátság ápolása; az egészségmegorzés, betegségmegelozés a rendszeres úszás gyakorlásával.
Szabályzata:
1, A versenyen korlátozott számú csapat indulhat, az elsoként jelentkezo 13 csapat nevezését tudjuk elfogadni.
2, A versenyre hazai és nemzetközi szenior- és hosszútávúszó klubok jelentkezhetnek
3, A versenyzok egyéni kategóriában is indulhatnak, ezek szabályai a 6. pont alatt.
4, Csapatlétszám: minimum 12 fo, melyben maximum 2 fo lehet 18-25 év közötti, a többiek 25 év felettiek, férfiak és nok közel hasonló létszámban
5, A csapat tagjai bármikor,akár többszöri indulással is úszhatnak, de úsznia mindenkinek kell!
A legkevesebb váltás nélküli úszás ido 30 perc.
A csapatnak 24 órán keresztül egyfolytában kell úsznia. Pályánként két csapat úszhat.
Nevezési díj: csapatverseny 1000ft/fo, egyéni verseny 1000ft/fo
Csak érvényes sportorvosi vizsgálattal indulhatnak a versenyzok!!!
/ A helyszínen 24 órás orvosi felügyeletet biztosítunk!/
Alváshoz, pihenéshez sátorhelyet biztosítunk.
Egy nagy közösségi sátrat is felállítunk, amelyhez büfét biztosítunk.
A versenyzok folyamatosan teát és zsíros kenyeret és almát kapnak.
A verseny alatt bográcsos fozés, tábortuz, szalonnasütési és grillezési lehetoség.
Honlap: www.csongradisenior.freeweb.hu
... és csak németül dirigálhat. :)
Maradok én szívesen bárhol bármeddig, csak valaki menjen be helyettem hétfőn dolgozni... :P
Előzmény: mjoci (105)
Tomi azt írta levélben, hogy az elégtelen szervezői kapacitás és a várhatóan rossz időjárás miatt történt a halasztás, és nincs új időpont az esemény megrendezésére. Valószínűleg elmarad az úszás.
Tudom, hogy nem vagyok érintett, csak szurkolni mentem volna át, de lehet tudni, hogy mi okból történt a halasztás, és hogy mikorra?
Előzmény: eftomi (95)
Az Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagjai az 1. Csongrádi 24 órás Maratoni Úszóversenyen:
lajhára - rendben
forgi - rendben
Daniloo - rendben
smarcsu - rendben
ijontichy
cseha - rendben
adurmi - rendben
zsóti - rendben
G.Ildi - rendben
pirgelman - rendben
zakka - rendben
farigo82 -rendben
Molnartomasz - rendben
teadrop
krobert74 - rendben
eftomi - rendben
Tartalék:
Gézu
Szurkoló tábor:
AAni
Hauanita
Tia
Zolo (fényképes dokumentáció)
Szerintem Zoló részre hajló fotós, csak egy valakit örökít meg, ugye Tudjuk Kit
Másrészt úgy alakult, hogy felszabadulni láccccik ez a hétvégém.
Szóval, ha kellenék ..... vagy már betelt a létszám?
Előzmény: Zolo (49)
Az Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagjai az 1. Csongrádi 24 órás Maratoni Úszóversenyen:
lajhára - rendben
forgi - rendben
Daniloo - rendben
smarcsu - rendben
ijontichy
cseha - rendben
adurmi - rendben
zsóti - rendben
G.Ildi - rendben
pirgelman - rendben
zakka - rendben
farigo82
Molnartomasz
teadrop
krobert74 - rendben
eftomi - rendben
Tartalék:
Gézu
Szurkoló tábor:
AAni
Hauanita
Tia
Egy vagy két grillező készlet lesz ott, 2 bogrács és állvány is lesz. Bográcshoz tűzrakó zsámolyt és fát biztosítanak. De ajánlom, hogy vigyünk saját cuccot. Én viszek egy grill hordót.
Szuper, hogy lesz bogrács! Mi lenne, ha kitalálnák, hogy mi lesz az a valami benne, amit főzünk, és mindenki hozna bele valamit?? :)
Előzmény: pirgelman (86)
Ja, majd elfelejtettem. Tudok vinni jó nagy bográcsot, meg állványt is. Valaki meg majd főz benne :)
lajhára - rendben
forgi - rendben
Daniloo - rendben
smarcsu - rendben
ijontichy
cseha - rendben
adurmi - rendben
zsóti - rendben
G.Ildi - rendben
pirgelman - rendben
zakka - rendben
farigo82
Molnartomasz
teadrop
krobert74
eftomi - rendben
Tartalék:
Gézu
Szurkoló tábor:
AAni
Hauanita
Tia
Ha rám hallgattok, akkor Pirgelmant hagyjátok 2 félórás résztáv között, hogy grillezzen egy kicsit!
Az edzőtáborban már bizonyított :)))
hát ezt én is így értelmeztem, de egy bogrács csak-csak befér egy kocsiba. ha nincs senkinek, akkor bátyáméktól tudok külcsönkérni. Az meg megbeszélés kérdése, mi legyen a menü....
Előzmény: pirgelman (81)
Elővettem a szófacsaró énemet, majd elolvastam a kiírást ismét. És kicsit bizonytalanul ugyan, de arra jutottam, hogy pontosan akkor lesz bográcsunk, ha viszünk magunkkal, és akkor lesz teli finom kajával, ha főzünk benne. A lehetőséget mindehez a szervezők biztosítják. Alma és zsíros deszka jár az ezresért. Nem-e?
(Halkan jegyzem meg, hogy a szurkolókról nem esik említés, amikor a különféle juttatásokat sorolják )
Előzmény: Blue (80)
Hmmm,a tea,zsíros kenyér és alma nem hangzik biztatóan,de a bográcsban vajon mit főznek majd? :)))
És abból mindenki kaphat vagy csak az úszók?
Ez a kérdés,válasszatok,akarom mondani válaszoljatok vagy inkább ússzatok? vagy amit akartok! :)
És utána meg is eszik, mert a szurkoláshoz rengeteg energia kell, és ezzel is kimélik az úszókat. Mert ha ők is besütiznek, nem tudják majd hozni az elvárt teljesitményt.
Előzmény: cseha (78)
Kedves törzsgárdista Judit, remélem, egyébként feltűnt, hogy rosszkor születtél... :D
Előzmény: lajhára (69)
Te figyu, még akkor is több kilométer gyűlne, ha senki nem úszna, mintha én állnék be :)
A szurkolók -ahogy azt a nevük is mutatja- szurkolnak. Esetleg tortaevést vállalnak még, feltéve, hogy a torta csokiból van :)) Úgyhogy Te csak ússz, ne kampányolj :)))
Előzmény: lajhára (56)
Mivel én csak valószinüleg szurkolni megyek le, így csak a non-stop bulizással kell foglalkoznom.
És kajával, piával a kézben szivesen buzditom az úszókat.
Lenyűgöző ez a figyelmesség! Most jut eszembe, hogy nekem nincs is OLYAN nagyon közel a szülinapom a versenyhez!:)
én úgy gondolom, nincs is annál szebb szülinapi ajándék, minthogy biztosítjuk neki a lehetőséget, hogy kiteljesítse magát és hogy küzdhessen a csapatért, báránykáiért hosszú-hosszú órákon át.
hm...tulajdonképpen ez valamennyi szülinaposra vonatkoztatható
Előzmény: cseha (68)
Mármint úgy értettem, hogy maradjon ott az úszós szekcióban, ne akarjon átkuncsorogni a szurkolók közé!
Előzmény: cseha (66)
Azért megyünk, mert lesz bogrács meg sátor meg szülinapunk! :) Ezeken nem túdok túllépni, bocsánat. Lehet, nekem is át kéne helyeztetnem magam a szurkoló szekcióba? :D
Előzmény: cseha (63)
Futáson kívül is egész jó ötleteink szoktak lenni az idő eltöltésére. Azért megyünk, nem?:) Na, jó, persze, hogy nem. (Még a végén megszól a CSK!)
Előzmény: eftomi (62)
Igen, mert unatkozni szoktunk amikor nem úszunk. :-) Mondjuk a csongrádi futóutakat nem ismerem úgy mint a soproniakat! :DDD
Előzmény: pirgelman (59)
Kedves Joci! A jövő hétvégéről és az azutáni hétről beszélünk... :P
(Azt már le se merem írni, hogy én ma is dolgozom majd 5től. Bár kicsit máshol, mint máskor.)
Előzmény: mjoci (109)