Triatlon
Létrehozta: Odemas | 2006-11-16 22:37:19-kor
Tavasszal indulni szeretnék egy sprint távú triatlon versenyen, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá az edzésekhez. Bármilyen segítséget szívesen veszek (edzéstervek, felszerelés, stb.).
Előzmény: sepi (306)
Előzmény: szentedani (300)
Húúúú... csak úgy kapkodom a fejem , milyen jó kis csapatok alakulnak itt, és még milyen idő tervek ! !
Mire én nyugdíjas rozmárként kimászom a vízből , és keresgélem a bicajt ,egyes sporttársak(spt.nők) , már futócipőben melegítve várják a váltó társat !
Előzmény: sepi (295)
Előzmény: pen (297)
Előzmény: bálint (296)
Előzmény: szentedani (294)
Előzmény: akibacsi (291)
Sziasztok,
Lehet, hogy a szigorú moderátorok egyből kilőnek, de nem találtam hirdetés rovatot. :-)
Szóval van nekem egy használt, cimkéje szerint 'S'-es méretű neoprénem, az én 170 cm / 70 kg testalkatomra 'határeset' méretű. (talán kicsit kisebb emberre való, de egy próbát megér)
AQUAMAN márkájú, triatlonos, kb. 3-4 mm vastag az anyaga, egy-két helyen javítva van. Szívesen eladnám, mondjuk olyan 15e forint körüli összegért. Képet tudok küldeni, meg természetesen próba is lehetséges.
további infó: heak952@freemail.hu (akibacsi)
üdv
Köszönjük az edzéstervet , színvonalas , kidolgozott munka !
Már csak használni kéne , amit el is kezdek majd...... némi módositással-cserével , az időhiány és egyebek miatt ! Valószínüleg a pihenőnapok nem hétvégére fognak esni nálam , azt időpazarlásnak tarrtom.
Kívételesen nem csúsztunk el semmivel. Elkészültünk szerintem az ország első online középtávú triatlon edzéstervével. Olyan hosszú lett (18 hetes), hogy három részre kellett szednünk.
Itt találjátok őket:
Középtávú triatlon edzésterv
Középtávú triatlon edzésterv 1-10. hét
Középtávú triatlon edzésterv 11-18. hét
Előzmény: gergő (279)
pen, sepi,
emlegetettek valamiféle triatlon felkészítő edzéstervet a szigeti triatlonra..
én már elepedek érte :) mikor lesz? :))
köszi: g
Bocsánat, ha nagyon hülye a kérdés. Csípőgyógyítás okán csak futás helyett a következő 13 hétben az ezen az oldalon fellelt sprint távú triatlon edzéstervet szeretném megcsinálni. Az úszás edzések bontása mit jelent ?2 x 50, 1x 100 stb. ( Azt felfogtam, hogy 2 x 50 méter, de mik a szakaszok? Úszásnemek , pihenők ? )
Miezahang: az legalabbis nem art, ha a Bookline online rendszereben teszel egy foglalast a konyvre. Igy, ha felbukkan az uzletben egy, ertesitenek, es 3 napon belul megveheted.
Előzmény: torolt_685 (271)
Nagyon keresem Baranyai László: Triatlon! c könyvét! Minden megoldás érdekelne!
Köszi!
Méghogy öreg, meg kövér.
Sok minden eszembe jut Rólad, de pont ez a két jelző meg nem :) Sokkal inkább a lelkes, vidám sportember :)
Hajrá!! Ilyenkor sajnálom, hogy én nem ott lakok, társulnék időnként szívesen, de nincs az az isten, hogy én (rendszeresen) hajnalban eddzek :o)
(de itt Szegeden ill. majd inkább nyáron Nyíregyházán) majd hasonlóval próbálkozom.
Előzmény: arion (264)
Tényleg, most jut eszembe : )
( De azért kevesebb, mint majd a 2008-as alapozás lesz márciustól )
Előzmény: zolle (265)
Miután fájogat a jobb csípőm, úgy gondoltam, hogy a következő 12 hétben futás helyett végigcsinálnám az oldalon látott kezdő triatlon edzéstervet. Itt viszont már jó lenne egy edzőpartner, mert a napi két edzés gondolata - különösen a hajnalié elég demoralizáló. Tudod, ha meg van beszélve, muszáj kiugrani az ágyból...
magamról három szóban: öreg, lassú és kövér
helíyszín: Budapest, Margitsziget és környéke
Előzmény: pen (261)
http://www.triatlon.hu/index.php?op=news&art=228